She male sex ei ilmaisjakelua tarra homo

she male sex ei ilmaisjakelua tarra homo

Sitten, jos totuus onkin väärä, eli jonkun muun totuus, sen voi helposti mitätöidä: Totuushan ei ole ongelma. Totuus on termi, jolla rajataan osa pois: Se, mikä nyt ylipäätään on epätotuutta ja mikä vain erilaista, on suuri väittelyn paikka. On hyvä puhua aina totta. Valhe, epätosi on paha asia.

Ehkä siks totuus on niin tärkeää: Ja sit tulee joku nainen, joka tunteekin olevansa mies, ja totuutta uhataan. Eihän elämää NOIN kuulu elää. Se on kätevä tapa tuputtaa omaa oikeaa näkökantaa, joka sulkee muut pois. Kun näkökulmasta tulee totuus, se on jotenkin kiveen hakattu, pysyvä. Se, että mun näkökulma on mun, ei tee siitä yleispätevää totuutta joka kattaa kaikki maailman ihmiset tästä ikuisuuteen. Voin määritellä oikeaa elämää ja ihanteellista normaaliutta vaikka maailman tappiin asti, mutta se ei tarkota sitä, että mun teoriat yhtäkkiä hyväksyttäis yleismaailmalliseksi totuudeksi ja kaikenlaiset väärät hourailut lakkais uhkaamasta mun todellisuutta.

Olen sitä mieltä ettei kaikesta tarvitse sanoa suoraa mielipidettä. Jos siitä on jollekin jotain hyötyä, silloin on aihetta tuoda epäilyksen sana pöytään, mutta jos kommentista ei ole muuta hyötyä kuin toisen mielen madaltaminen, voi mielipiteen jättää sanomatta.

Ei oo mitään totuutta. Ei oo yhtä oikeaa, ei oo yhtä normaalia. Ja sekös on niin kamalan hankalaa. Joidenkin täytyy roikkua normaalissaan ja totuudessaan kynsin hampain, koska muuten elämä olis liian monimuotoista, liian kirjavaa, liian kaaosta. Olis liian vaikeaa ymmärtää, että on tuhat miljoonaa eri tapaa ajatella ja nähdä ja värittää ja pukeutua. Se olis liikaa, joten on parempi, että minä uskon minun totuuteen ja sillä sipale.

Jos on itse saanut vain yhden vaihtoehdon, yhden tavan, yhden ihmistyypin, yhden mallin, ei uskalla suoda niitä muillekaan. Koska sittenhän elämä olis ihan hirveää, kaikki vois olla vaikka onnellisia. Ja ei oikea todellisuus ole sellaista, eihän. Ihmisyys , Kommunikointi , Normaalius , Oikeassa oleminen , Uutiset. Luin jo kauan aikaa sitten tekstin siitä, miten ihmismieli menee rikki. Tästä tekstiin Särkyminen on kaunista — yksi näkökulma mielenongelmiin.

En täyttääkseni vatsaani, en nautiskellakseni hyvästä juustosta. Minä söin niitä lääkärin määräyksestä, koska olin rajummin ja pidempään sairas kuin koskaan sitä ennen ja koskaan sen jälkeen. Masentuneelle masennuslääkkeet ovat tarpeellisia, ja on paitsi typerää, myös julmaa niitä dissata.

Viimeksi osallistuessani hullujen tapaamiseen moni mielenterveyskuntoutuja kertoi, että aina on lähi- ja tuttavapiirissä joku, joka ei ymmärrä lääkkeiden käytön tärkeyttä. Musta olis kiva tietää, ketkä täällä käy. Luin Ilta-Sanomista jutun miehestä, joka tuli isäksi tahtomattaan. Pyysin häntä lopettamaan, sillä olin niin huonovointinen, että pelkäsin, että oksennan. Mies ja nainen olivat aiemmin seurustelleet, eronneet ja jatkaneet yhteiseloa vuoden alussa. Naisen mukaan alussa meni hyvin.

Häntä ei pahoinpidelty ensimmäisen viikon aikana. No one wants to have a conversation with a logo. Called her a fat ass and then tried to bring it back. Oh, because we owe you our bra sizes. Always going for the weight. How quickly they change their tune. She says she was blindsided by an email her husband sent as she left on a business trip that accused her of being too stingy in the bedroom.

As proof, her husband attached a spreadsheet which he had been using to secretly document every time he had attempted to initiate sex. Mikä hitto siinä on, että muista on niin helppo tehdä uhreja? Että omaa pahaa oloa helpottakseen sitä vetää turpaan vaikka omaa lastaan? Että sitä pystyy oikeutamaan kaikenlaiset haukkumiset, aistamiset ja ilkeilyt itselleen tuota noin vaan: Vanhempia ei tarvitse kunnioittaa.

Miks on niin helppoa olettaa, että muut ihmiset on meidän, meitä varten, meidän tarpeisiin luotuja heinäpusseja, joita voi paiskoa miten vaan? Miks on niin helppoa elää kieltäymyksessä kieltää olevansa väärässä kieltää kaikki ei edes ajatella. Hyvä ja paha , Ihmisyys , Kärsiminen , Uutiset. Tapahtuipa päivänä eräänä seuraavaa. Päätin antaa palautetta kaikille asiakaspalvelijoille, joita kohtaan päiväni aikana.

Ruokakaupan kassalle, raitiovaunukuskille, kokille, lääkärille, hoitajalle, taksikuskille. Sehän on paras tapa. Ihmisellä on oikeus puhua suoraan, sanoa, mitä mielessä on.

Etkö saanu muuta työtä hahaha. Etkö päässy muualle töihin vaan surkeimmat luuserit on töissä Alepassa. Miks tää raitiovaunu on joka aamu myöhässä?!!!!!!!!!!!! Teidän kasvispihvit on ihan paskaa hankkikaa parempi kokki oottekste jotain vitun maahanmuuttajia painukaa vittuun Suomesta! Eniten vituttaa kaikki -kirjasta on jalostettu kokonainen sarja: Toiseksi eniten vituttaa kaikki, Kolmanneksi eniten vituttaa kaikki ja niin edelleen.

Kustantaja myy myös kalentereita. Kyllä australialaisetkin valittavat, mutta heille vitutus ei ole kansanperinne. Eikä siitä paineta paitoja. Noora Mattila, Kielteisyys ei ole hauskaa. Terkkuja lifestyle-blogeista, joita niin moni lukee. Terkkuja kirjoittajilta, joilta moni hakee neuvoja, ohjeita. Iho oli niin järkyttävässä kunnossa, että otin naamastani referenssikuvan myöhempiä aikoja varten tarkoitus oli saada sellainen "ennen"-kuva , mutta se oli niin hirveä että kuva oli pakko poistaa.

Pari sanaa iho-ongelmista ja omia kokemuksia. Vaikka nämä tällaiset jättiläisripset niin ihanilta näyttävätkin, taitavat nämä toimia ehkä paremmin siellä drag-esityksessä. Ei mun liian heikoilla luomilihaksilla varustelluissa silmissä: Oonko mä ainoa bloggaaja, jonka asukuvat näyttää aina väh.

Onnea vaan miesparalle, kun joutuu mua kuvaamaan…. Koska muu poppoo nukkuu vaikeaa yötä pois, on mulla aikaa ja halua tarkastella tätä mun kertakaikkisen kauheaan kuntoon päässyttä ihoani tarkemmin ja näyttää myös teille muutama meikitön, jäätävä otos tuosta kauhusta, jos vaikka joku osaisi jelppiä Mitä imetys tekee iholle?

Joskus on sellaisia päiviä, ettei ehdi tai jaksa meikata. Ja sit ois kiva kuitenkin näyttää ihmiseltä tai edes sellaisen sukulaiselta. Terkkuja paikasta, jossa sun vuotias tytär viettää aikaansa lukien, tehden johtopäätöksiä, ymmärtäen. Jos on ruma ilman meikkiä, mutta meikin kans jopa kaunis, niin Ei varmaan shokilta tullut sanaa suusta. Välillä heittää läpällä jotain "kuka sä oot?

Tässä taas todiste kuinka paljon meikki voi kaunistaa kasvoja. Ja liian isot huulet ja rinnat on kamalat. Pesi sitten kasvot ja kulmakarvat lähti, ja silmät oli vaan sellaset pikkuriikkiset ja mitättömät. Sitten ne akne arvet Normaalipainoiset ei-syömishäiriöiset sanovat olevansa lihavia. Tukka on liian kihara, liian suora, liian ohut tai liian paksu. Asenne , Ihmisyys , Kaunis ja ruma , Uutiset.

Ootteko menny viime aikoina metrolla? Jos ootte, ootte nähny nää Sloggin mainokset. Mainoksen pointti on, että alusasu on huomaamaton. Kun katson näitä mainoksia, voin ajatella vain, että kuka ihme hengaa kahdeksan sentin kotoissa ja alushousuissa kotona ilman housuja tai hametta. Yhdessä mainoksessa tyttö punaa huuliaan samalla, kun on kylki peiliä kohti paita ylhäällä niin, että alusvaate näkyy. Oon satavarma, ettei naiset punaa huulia noin.

En edes minä, joka meikkaan muutaman kerran vuodessa ja saattaisin siis olla hämmentynyt sen suhteen, miten huulipunaa käytetään. Naisille ja miehille myydään outoja asioita, oudoilla ideoilla. There is a stunning absence of women at the top of companies that make and market products to women. The gender disparity in these industries has gotten little attention recently, as discussion has centered around the lack of women at the top of finance and tech companies. The scarcity of women executives at those firms is often explained by pointing to women's "lack of interest," or shortfalls in science and technology.

That reasoning fades at companies that make products for women and employ a large pipeline of women selling on retail sales floors, sitting in cubicles and working as middle managers.

Happy Nat'l Tequila Day! Got myself some Skinnygirl white peach Bethenny pic. Niitäkin myydään laiha nainen -merkkisenä. Voi juoda vain tätä margaritaa? On margaritojen suurin kuluttajaryhmä tutkimuksen mukaan?

Miehillä on samoja ongelmia. Jos naiset on mainoksissa puolialasti ja näytillä, miehet on naisten perään kuolaavia mörököllejä, jotka teräksinen sixpack vilkkuen syö pihvejä ja haluaa ajaa autoa. Tai niin suuri osa mainoksista kertoo. Siis voiko tää olla oikea. Miksi tämä lenkki kuulostaa viisivuotiaan pojan äidin suunnittelemalta?

Messusisustusten perusteella voimmekin päätellä että keskivertomies asuu kaikkein mieluiten autotallissa, nukkuen Harley-Davidsonin selässä. We fear they might have made a mistake on the text here. Any man who spritzes this potion deserves unfettered access to breasts that are oiled like a dipstick. Ootteko muuten koskaan olleet bileissä, joissa ei voi olla ihan varma siitä, kuka on mies ja kuka nainen? Sitä luulee, että on tosi suvaitsevainen ja ei sitä mieti tommosia, ei välitä semmosesta.

Ja kuulkaa, sitähän miettii. Sitä katsoo ihmistä, eikä näe ihmistä. Sitä katsoo ja ihan alitajuisesti, hiipien vaan miettii "onko tuo mies". Sit miettii, onko sillä väliä. Sukupuoli on niin itsestäänselvä asia. Jos siis on onnekkaasti syntynyt sukupuoleen, jonka kokee omakseen. Jos ei ole, niin voe voe.

Sitähän ei siis lasketa, kun niitä semmosia on niin vähän ja kaikkee. Oon sillä tavalla onnekas, että tunnen ihmisiä, jotka haastaa vallalla olevat sukupuoliroolit. Tunnen ihmisiä, jotka ei mahdu siihen laatikkoon, jota meille myydän vauvanvaateosastolta lähtien. Sit, kun tuntee sellaisen ihmisen, sitä yhtäkkiä tajuaa: Tiina Teräs videoi kolmen päivän ajan elämää pääkaupunkiseudun päiväkodissa, laski videolta kaikki kehut ja luokitteli ne.

Tyttöjä kehuttiin enemmän ulkonäöstä, vaatteista ja muiden auttamisesta, poikia taas suorituksista ja taidoista. Mistä on tytöt ja pojat tehty? Miks se on niin tärkeää? Miks on niin hyvin tärkeää tietää, kenellä on mitkäkin vehkeet? Mainostajillehan se on tietenkin tärkeää, koska on helppo myydä ihmiselle, joka sopii laatikkoon. Ihmiselle, joka on vuotias pääkaupunkiseudulla asuva itsestään huolehtiva nainen. Sellainen elämä on helppoa.

Se ei pääse yllättämään, koska kaikki sopii kivasti niille suunniteltuihin laatikoihin. Usein, kun katsoo mainosta, näkee yksinkertaistetun kuvan maailmasta. Näkee jonkun idean maailmasta: Ongelmahan on se, että elämä ei oo niin helppoa. Ei ole sellaista maailmaa, jossa kaikki on samanlaisia.

Voi että voi harmi. Ei maailmaa voi yksinkertaistaa. Ei ihmistä voi yksinkertaistaa. Vähän aikaa sitten oli Hullut Päivät Stockalla. Ne vähän ahdistaa mua. Tykkään tungoksesta ja tykkään harhailla kaupoissa, mutta Hullut Päivät on jotain ihan muuta. Ne kuvaa mun mielestä termiä "kulutusjuhla" melko osuvasti. Olin menossa kotiin raitiovaunulla, kun Hullut Päivät oli alkaneet. Vaunussa oli äiti, poika ja iso laatikko.

En oikein tiedä, mitä laatikossa oli, ehkä joku tietokoneen tapainen. Päällä oli Hullujen Päivien tarra ja kummitustarra tekstillä "myyty". Mä ajattelin, että siinä sitä nyt on: Olin jo unohtanut mitä olin tilannut, sillä Zalandon paketin saapuminen kestää aina kolme viikkoa.

Tilausta odotellessa vuodenaika oli ehtinyt vaihtua. Hellemekkojen sovittaminen tuntui sateisena syyspäivänä erityisen pölvästiltä. Katsoin mekkoja, joita en enää tarvinnut enkä halunnut. Sitten katsoin laskua ja olin saada sydärin. Toinen mekko oli halpa, mutta se muka roimassa alennuksessa ollut Versace…. Muistan, kun menin ekaa kertaa Lidliin. Se oli just avattu ja vähän sellainen jännittävä, uusi asia.

Astuttiin sisään kauppaan ja mua alkoi ahdistaa niin paljon, että halusin vaan ulos, heti, nyt, nytheti. Lidlissä asiat on pitkissä riveissä, omissa laatikoissaan. Se on vähän kuin varasto, josta voi keräillä haluamansa, kulutusjuhlien halpa ja värikäs varasto. Meni kauan, ennen kuin astui jalallanikaan Lidliin. Kun astuin, ahdisti hetken. Nykyisin pystyn jo käymään siellä. Kun saamme kokoon riittävän ylijäämän, voimme ostaa jotakin, pitää lomaa tai matkustaa johonkin fantastiseen paikkaan.

Näissä huippukohdissa tunnemme elävämme oikeasti, Hagman sanoo. Joskus, kun oon matkalla, mua alkaa joskus, hetkittäin, ahdistaa ihan helvetisti. Siksi, että oon niin rikas, että voin matkustaa. Samalla sitä haluaa tehdä. YELP-nettisivulla voi arvostella matkailukohteita. Let me begin by saying that my girlfriend and I expected this park to be one of the highlights--nay, the crowning jewel--in our day road trip to the western states. We were horribly, terribly, tragically disappointed.

Yeah, neither were we ;p. Some rocks in the middle of nowhere. Was part of a tour and we immediately vacated to go somewhere more interesting.

The story is intriguing. The physical artifact not-so-much. I suggest the Roman Baths in the City of Bath as a sightseeing alternative. I think my trip would have been better if the fly infestation wasn't so awful when I visited.

One-star yelp reviews of national parks. Hävettää se, että ihmisellä on mahdollisuus mennä katsomaan luonnonihmettä, ja sit se on silleen "no tämä oli ihan tylsää".

Eihän kaikesta voi tykätä. Ei kaikkien elämän täyttymys voi olla Grand Canyon. Mutta pitääkö olla niin saatanan ylimielinen, sellainen, että kaikki on itsestäänselvää? Backman pitää yksin autoiltuja kauppareissuja käsittämättöminä. Yhtenä aamuna hän istui ikkunassa, katsoi ohi ajavia autoilijoita — ja itki.

Jan valitsi materian sijasta permakulttuurin — "Jos on liikaa tavaraa, ei jää energiaa". Hahmon isot tissit ovat peräisin vitsistä "kasvatanpa tissejä pikkuisen joka numerossa kunnes toimittaja alkaa valittaa" ja lisäksi toisin kuin kaikki muut ubermeijerit omaavat supersankarit, PG: Olen miettinyt että jos vitsi-historia jätetään huomiotta, ja ajatellaan vain että "luodaanpa naishahmo joka ei tykkää siitä miten miehet objektoivat häntä" , niin päädyttäisiin melko varmasti PG: Kirjoitanpa nyt minäkin tähän oman yksinkertaisen, ja luultavasti provosoivan mielipiteeni: Mikä ihmeen vika isoissa tisseissä ja peffassa oikein on?

Niin, onko tässä nyt sellainen pohjavire, että supersankarisarjakuvien naiset on piirretty tyypillistä heteromiestä ajatellen ja miehet tyypillistä homomiestä ajatellen? Ja esteettisesti kauniimpi katsella kuin joku lauta, varsinkin trikoissa ;D. Ja ei kai sen nyt niin lihava tarvitsisi olla, kenties ihan vaan keskipainoinen, kenties vähän nököhampaat, silmälasit, ruskeat hiukset Tisseihin ei kyllä osata suhtautua neutraalisti. Ehkä koska isot tissit ovat taiteessa ja viestinnässä usein myynninedistämiskeino, livenäkin toiset naiset saattavat ainakin alitajuisesti ajatella, että "onpas tuo kasvattanut nuokin vain vokotellaakseen miehiä!

Tämmöiseen johtopäätökseen eräs naishenkilö ainakin oli päätynyt kun asia tuli puheeksi. Rintojen koostumus ei ole ainoastaan rasvakudosta ja sen määrä vaihtelee eri yksilöillä.

Itse voin sanoa että lähes kaikki saamani seksistiset kommentit ovat tulleet juuri toisilta naisilta. Niin no, olenpa kuullut että monilla pienirintaisilla on hirveät raumat sen takia, ettei ole isompia tissejä. Henkinen tuska on voinut jatkua vuosikymmeniä Niin ja niillä isorintaisilla on usein vastaavia ongelmia kun pikkutytöstä asti on joutunut kestämään huutelua ja kopelointia.

Pointtina ei siis niinkään ole se, millaiset rinnat nyt omasta mielestä ovat parhaat, ihanimmat ja kauneimmat varsinkin kun näin heteronaisena tällainen asia on jokseenkin vähäarvoinen , vaan se, millaisena sen oman ulkonäkönsä kokee yleisten ulkonäkönormien paineessa. Jostain syystä luulisin, että traumaattisia ilahduttaisi enemmän jopa sellainen kommentti kuin "ei niillä tisseillä nyt niin väliä ole" kuin huohotus siitä, millaiset niitten tissien pitäisi olla.

Voisiko tätä nyt verrata vaikka siihen häpeään, mitä joku todella pienimunainen mies saattaa kokea? Ei tietty kaikki, voihan jollakin nysäkullilla vaatimattomammin varustellulla miehellä olla rautainen itsetunto ja myönteinen minäkuva, mutta ei suinkaan välttämättä kaikilla. Tää on taas niiiin tyypillinen reaktio naisen ulkonäköä koskevissa keskusteluissa. Lähes aina, kun keskustelu jatkuu riittävän pitkään, päästään tilanteeseen, jossa joku keskustelija  alkaa mollata toisten naisten ulkonäköä.

Yleensä keskustelun vie tällaiselle raiteelle nimenomaan nainen. Pieni variaatio ei olisi pahitteeksi supersankarisarjiksissakaan, vaikkei nyt lähdettäisi ymppäämään kaikkiin sarjiksiin kiintiö-luuviulua, -pätkää, -hujoppia tai -pulleroa. Toisaalta helpottaahan se piirtäjän työtä, kun ei tarvitse opetella piirtämään kuin yhdenlainen naisvartalo.

Tämä ketju sai minut pohtimaan jostain syystä supersankarinaisten lisääntymistä. Löytyykö esimerkkiä supersankarinaisesta, jolla olisi jälkikasvua? Aikamoista hösäämistä tuolloin luvulla tuohon kantavan naisen suojelemiseen liittyi.

Eli aika vanhoillisilla asenteilla Kirby ja Lee tuon hoitivat jos muistan oikein. Ehkä selitys supersnkareiden samannäköisyydelle löytyy genetiikasta: Moneskohan Kvaakin tissianatomia ketju tämäkin jo on?! He-Manin anatomia -ketju on näköjään nykyään osastossa Sarjakuvaelokuvat ja TV-sarjat, lukaiskaapa sitäkin.

Sarjakuvailmaisu ja sarjakuvan estetiikka -osasto on sitten muuten vain pullollaan tissiketjuja. Kuka enää keksii aiheesta mitään uutta sanottavaa?! Jos kaupassa on rinnakkain ns. Ei ilmiön ymmärtämiseen sen kummempaa logiikkaa tarvita. Fantasia ja ideaalimaailma sarjakuvat ym. Se miten fantasiointi muokkaa todellisuutta on hyvin monisyinen juttu. Maslow korostuvat kukin vuorollaan toimissamme ja saavat meidät piirtäjät, kuluttajat jne. Sen myönnän että kulttuurissamme monet "järkevät" ja "tasaavat" mekanismit, kuten ryhmäpaine, vertaistuki , lastenkasvatus, suku- ja perheyhteisön antama malli "normaalista" ovat hieman vinksallaan tai alipainottuvat.

Meillä nyt vaan on vallalla tälläinen aika visuaalinen kulttuuri. Puhutaan myös pornoistumisesta millä ei tarkoiteta pelkästään sisältöä, vaan kaikkea silmäkarkkia ja pintakiiltoa ja sellaista ilmeisesti halutaan, koska siihen suuntaan on liuúttu.

Kulttuurissamme ihmiskeho rinnastuu monellakin saralla koneeseen ja koneita tuunataan. Ne jotka inisevät että ruumis on hengen tyyssija tai vain kuori jonka sisältä löytyy todellinen kauneus joka voisi olla myös herkkyyttä tai viisautta tms, , ovat selkeästi vähemmistössä. Ainakin jos katsoo myyntilukuja. Useimmat kuitenkin osaavat uskoakseni erottaa pinnan ja sisukset toisistaan.

Erottavat ne jopa sarjakuvissa, oikeasta maailmasta puhumattakaan. Supersankarisarjakuva-yhdyssanan ensimmäinen osa jo kertoo mistä on kysymys. Superista, ja se tarkoittaa ylivoimaa myös tissien ja hauisten koossa. Antiikissa kuvattin hienosti ihmiskehon kauneutta. Ei tyydytty silti vain kuvaamaan, vaan ihmiskehon ja sitä peittävän vaatetuksen avulla tuotiin esiin myös tarinoita, tunteita, käsityksiä, ihanteita, toiveita, pelkoja Kehoa käytettiin eräänlaisena mediana.

Sitten tuli tuhat vuotta ja rapiat, jolloin tissejä ja pakaroita kauhistelevat puritaanit saivat vapaasti säätää käsityksemme ihmisestä. Renessanssista alkoi vapautuminen, paluu antiikkiin.

Tuo rekyyliliike on jatkunut meidän päiviimme. Itse sanoisin, että supersankarisarjakuvissa on nähtävissä selkeästi kehityskulku,jossa toistuu jossain määrin kaava: Joku taidehistoriaa paremmin tunteva korjannee virheeni ja esittää yksityiskohtaisemman ja syvällisemmän analyysin.

Itse tunnustaudun rehevän naismaun ystäväksi niin elossa kuin viihteessäkin ja markkinoinnin nostaminen tähän aiheeseen olisi jo takapakkia keskustelussa. Naisten liioitellut muodot ja korostunut seksuaalisuus eivät toki ole supersankarisarjakuvien yksinoikeuspahe. Enemmän on kyse samasta kuin hauisten kohdalla: Ja Rob Halford on niin hetero ettei mitään määrää. Genreä on mahdollista toteuttaa myös ilman ylikorostuneisuutta, mutta miksi säästää kakkua jos sen voi syödäkin?

Flex Mentallosta TPB niin kaikki aukenee. Liekö taas näitä naisten keinoja pärjätä miesten kanssa: Voisi näyttää aika metkalta, jos raskaana oleva supersankarinainen heiluisi taisteluissa isoine vatsoineen.

Samoin imettävä sankaritar voisi olla mielenkiintoinen näky. Muistelen erästä hupaisaa sarjakuvaa jossa oli supervoimat saanut itseään myyvä yksinhuoltajaäiti, ja hän liittyi ryhmään joka oli selvä JLA-parodia. En nyt saa päähäni sen nimeä. Ennis oli vahvasti mielessä mutten ollut varma. Ottakaa talteen jos jostain saa. Reima Mäkinen - Eikös tuo koko juttu - siis ekan postauksen linkki - lähtenyt ihan väärinkäsityksestä jossa kirjoittaja luuli Hughesin kuvan piirretyn vitsinä jonkun kommenttiin tästä kuvasta: Jostain syystä Turnerin kuvasta lähti liikkeelle nainen-on-objekti-kyllä-ei -väittely, vaikka mielestäni keskustelun kohteena olisi pitänyt olla se mitä DC: Nähtävästi Turnerin päässä ei liikkunut piirtämisen aikana mitään ihmisen anatomiaan liittyvää, silmissäkin on täytynyt olla niin isot dollarinkuvat ettei ole enää edes nähnyt millaista sontaa sinne paperille on tullut piirrettyä, sillä tämä on huono jopa Turnerin yleistasoon verrattuna.

Turner on suosikkini Liefeldin "tunarien kuninkuuden" perijäksi. Kai Turnerin nimi myy niin hyvin että kaikki käy. Jäin vielä miettimään supersankarinaisten ja oikeiden naisten vastaavuutta ja keksin lopulta yhden todellisen naisen, joka voisi käydä supersankarista. Hillityt aplodit Silsalle, Arnold-kuva meni omaan arkistoon myöhempää käyttöä varten. Siis tissit, tosi isot. Paris Hilton on sanonut, että mihin tarvitsee isoja teko tissejä kun on kaunis naama. Joo en ole Paris fani ja musta se on ihan hirveän näköinen akka.

Oheisen linkin takana on varsin mainio kirjoitus sitä, millaista ahdistusta realismiin pyrkiminen supersankarien etumusta piirtäessä voi johtaa. Onpas Kitty "kasvanut" sitten viime näkemän. Useimmat Marvelin sankarit luvulla olivat juuri näitä. Stan Leen jälkeen niitä hivutettiin sankarillisempaan suuntaan. Onko olemassa yhtään supersankaria mies- tai naispuolista joka olisi heikkoitsetuntoinen mutta silti sankari? Yleensä nuo heikkoitsetuntoiset löytyvät kaikki pahisten puolelta.

Matti Karjalainen - Adam Warrenin luomalla ja Toni Jerrmanin ylistämällä hahmolla on äärimmäisen huono itsetunto, mutta siitä huolimatta hän on sankari - tai, no, ainakin jotain siihen suuntaan - ja kaiken lisäksi sopii tähän ketjuun varsin mainiosti: Muistanko aivan väärin, vai olikos Empoweredissa vielä niin, että tuo superpuku pettää aina taktisella hetkellä, jättäen tuon sankarin käytännössä alasti taistelutantereelle? Se on melko huvittavaa kuinka joskus tulee vastaan sarjakuvia jossa naisten rintamuksiin on käytetty tuplasti mustetta kuin koko sivun muuhun matskuun, mutta eippä siinnä, kyllä sitä on näin miehenköriläänä sanottava, että tissejä on hauska piirtää.

Ensimmäistä kertaa taisin nuo mokkulat sarjakuvissa laittaa nootille Marvelin She-Hulkilla, joka onkin saanut tuumimaan että taitaa supersankarineitoset pumpatut sellaiset olla melko iso segmentti kirurgien silikoonimenekissä. Jokainen kai kun on nähnyt noita bodarinaisia, jotka eivät ainakaan allekirjoittaneen mieleen ole lainkaan. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka olisi käynyt muskeli naissankarihahmojen jos nämä olisi pyritty piirtämään niinä epänaisellisuuksina jotka kisalavoja jäykistelevät.

Tsiisus, taitaa bomb queen mennä jo melkein pehmopornon puolelle. Onko kyseessä siis tunnetukin hahmo? Itse en meinaan koskaan ole häneen törmännyt.

Viime vuoden alussa aloittanut Image Comicsin sarja. Tuo oli uusimmasta numerosta. Samanlaista se on ollut koko ajan. Se on viihdettä, leikkiä, kuvitelmaa, epätodellista. Oikea maailma on erikseen, eikä näillä kahdella tarvitse olla kovin paljon tekemistä keskenään. Minusta viihteessä ja kuvitelmissaan saa tehdä mitä vaan ja nauttia siitä. Miksi kaikkeen pitää suhtautua todellisen elämän vaatimalla vakavuudella? Eikö viihde ole juuri todellisuudesta irti päästämistä varten? Eikö aikuinen saa enää leikkiä?

Sitähän epätodelliset unelmat on, leikkiä. Uhkaako muka supersankarittaren epäluonnolliset leijuvat tissit ihan oikeasti näiden alati vihaisten naisten asemaa niin paljon, että täytyy suuttua niin helvetisti?

Pelkääkö ne ihan oikeasti niin paljon, että ne ei kelpaakaan, vaan niiden täytyisi näyttää niiltä kuvitelluilta naisilta? Että kaikki kuvitelmat täytyisi muuttaa niiden näköisiksi, että niiden menekki markkinoilla olisi taattu?

Tottakai tämä alkukantainen pelko puetaan joksikin hienoksi feministiteoriaksi. Täytyisikö meidän muutenkin ruveta kuvittelemaan vain realistisesti todellisuutta? Miksi vartalonmalli olisi tässä asiassa eri asemassa muuhun epätodellisuuteen ja leikkiin nähden?

Minusta viihteeksi ja iloksi piirretty nainen tai mies saa näyttää ihan miltä vaan, eikä se minua loukkaa tai ahdista. Jos joku luo jotain, josta joku toinen saa nautintoa, niin mitä ihmettä siinä on vikana? Ei tuo tyypillinen Image-sarja ole. Antti Vainio - Itse asiassa olen aina epäillyt supersankaripiirtäjien seksuaalista suuntausta, äijät on kalsarisillaan ja naiset vaan jossain takavasemmalla toppatakki päällä. Rami Rautkorpi - Siksi naurattaa ajatella esimerkiksi sitä, onko Mustanaamio tissi- vai persemiehiä.

Ylikorostettu lihas- ja tissiosasto on aika tehokas seksuaalisuudesta etäännyttäjä. Mä olen aina kuvitellut, että etäännytys on jopa tarkoituksellista?

Piirtää sitä, mikä miellyttää, ja mieltyy siihen, mitä piirtää. Lopputuloksena on Jim Balent http: Veikkaisin, että aika harva nainen tai mies joka vastustaa näitä epäreailistisia vartalotyyppejä supersankari sarjakuvassa, vastustaa niitä koska tuntee olonsa uhatuksi.

Kyse lienee yksinkertaisesti kyllästymisestä: Itse en kamalasti lue supersankarisarjakuvaa, mutta kyllähän ne heput aika samanlaisilta näyttävät. Tarina vaikutti siltä perinteiseltä supersankari-tarinalta mutta eipä lukija välttämättä tarinaan niin paljoa kiinnitä huomiota. Toisaalta, Peter Parker ei ole koskaan ollut mikään varsinainen komistus mikä sarjassakin on tuotu varsinkin  MJ Parkerin kanssa solmitun avion kautta "mitä malli tekee tuollaisen taviksen kanssa?

Ei ilmeisesti ole kiinnittänyt huomiota tälläkään kertaa? Jo päähenkilön ulkoinen olemus on överiksi vedettyä parodiaa tavanomaisten naissankarien pukeutumistavoista Onkos täällä muuten jo mainittu Tony Takezakin Space Pinchy?

Mitä uutta Space Pinchyssä oikeastaan on? Pinup-genreessä on tietty kieli-poskessa-huumoriperinne jo entuudestaan. Minusta supersankarisarjakuvissakin on kauan ainakin luvulta asti ollut vahva itseironinen piirre.

Ja evoluutio on asettanut uroksen ainakin ihmisen kohdalla aivoihin kohdan, joka pitää rintoja kiihottavina. Tämä taas johtaa siihen, että uros tahtoo paritella ja laji voi taas jatkua.

Ja nyt sukupuolet käyvät sotaa siitä onko sallittavaa, että onko kuvitteellisella aka olemattomalla persoonalla hahmolla isot rinnat, joilla olisi tarkoitus jatkaa lajin jatkumista.

On se maar niin saatanan mielenkiintoista. Oma mielipiteeni on, että jos sarjakuvassa on hyvä juoni, se on hyvin piirretty yms. Jos pornolehdestä on kyse, voi asia jollain tasolla vaikuttaa. Jos joskus saan sarjakuvan valmiiksi, enpä taida lisätä siihen miehiä, jotka näyttävät pieni pallisilta, dopingia ahmineilta molopäiltä saati naista, jonka rinnat ja perse on ainoa kiintopiste, jonka feministit ja miehet ruudusta löytävät, jos ne noin paljon ihmisiä main.

Tai ehkä nyt joskus kunnioitan pulp- lehtiä piirtämällä kanteen vähäpukeisen naisen pulaan. Nyt menee hiukan off-topikkiin: On totta, että miehet alistivat naisia tuhansia vuosia jos ei oteta amatsoneja huomioon , mutta eikö ole lapsellista feministien vaatia itselleen samaa vuoroa. Onko muuten totta, että tosi-feministi voi pakottaa itsensä homoseksuaaliksi, mutta lesbo taas vihaa feministejä?

Minulla oli hyväntahtoisesti tai ilkikurisesti, miten vain myös tämä ketju mielessä kirjoittaessani Ryhmä-X-lehdestä tutun Stormin muutoksesta http: Rinnoilla, eikä kovin usein niillä lihaksillakaan, ei ole juonelle merkitystä. Siinä mielessä koska moni lukija lukee niihin ja niiden käyttöön  sosiaalista eriarvoistamista, mikä toki korreloi todelliseen reaaliseenkin maailmaan, sillä on merkitystä.

Ulkonäkö on selkeästi vaikuttava asia nykymaailmassa, sillä kyse on siitä että vaikka evoluutio on mitä mieltä tahansa osa haluaisi että aivot ohjailisivat toimintaa ei evoluutio ja näinhän viime kädessä on. Onko oma ehdotuksesi että evoluutio kehittää automaattisesti supersankarigenressä primääriset sukupuoliominaisuudet poikkeuksetta vallitseviksi ja mikäli näin: Wally Woodista on tunnettu kertomus, että hän suurensi Power Girlin rintoja numero numerolta, kun hahmo luotiin All-Star Comicsiin ja Wood tussasi sarjaa.

Juttu on kerrottu Kvaakissa ainakin täällä: Tähän viittaa The Power Girl Breastrospective: Woodilta itseltään ei voi kysyä. Vaikuttaa tosin urbaanilegendalta, joita monet tekijät ovat itsekin viljelleet. Törmäsin erilaisia linkkejä seurattuani varsin mainioon ketjuun http: Tässä ketjussa on otettu lähtökohdaksi kuvata miespuoliset supersankarit samanlaisissa poseerauksissa, mitä sarjakuvien naishahmot tekevät.

Jälki on kieltämättä erittäin huvittavaa, vaikka piirustukset eivät ole mitään ammattijälkeä. Olisikin vallan mainiota nähdä Kvaakin väen piirtämiä kuvallisia versioita vastaavalla idealla. Ossi Hiekkala - Lady Sif ja Lorelei "hiukan" kehittyivät vuodesta vuoteen mennessä rintavarustuksen osalta ja vyötärökin oli vuonna niin kapoinen että. Ossi Hiekkalan postittaman ketjun innoittama Vincent Valentine http: E kupit palaavat toukokuussa! Ja kynässä kiinni Amanda Conner -yay!

Marvelin jalat polvesta alaspäin siirtynyt rintakehän täytteeksi? Claudius Gothicus - Milläkähän tuo paidan virkaa toimittava "toppi" pysyy päällä etenkin taistelun melskeessä? No jos se on sellainen "Stay Up" toppi Ja toiminta filosofia tietenkin "Push up". Enpäs tiennyt tästä olevan musiikkivideokin. Battle Chacers sarjassahan nähtiin myös naisilla tuhtia rintavarustusta -- Ehkä rintavarustus on jo niin suuri että se kumoaa maan painovoiman ja liikkuminen näin ollen helpottuu.

Aika harvoin, jos koskaan, näkee sarjakuvissa antiikin tarujen amatsoneja. Naissotureita, jotka leikkasivat itseltään toisen rinnan kokonaan pois voidakseen ampua paremmin jousella. Yksirintainen nainen lienee sarjakuvissa tabu. Sen sijaan naisia, joiden rintakehiä koristavat kokonaiset usean tissin muodostamat hyvin kypsyneet rintatertut, voi nähdä esimerkiksi Valerianeissa ja joukossa muita scifiaiheisia sarjakuvia. Conan kohtasi kerran aidon amatsonikuningattaren. Tässä on saattanut olla jonkinlainen informaatiokatkos kirjoittaja Michael Fleischerin ja kuvittaja John Busceman välillä.

Tai ehkä amatsonit vaan paranevat tavallisia ihmisiä nopeammin ja täydellisemmin? Muistan kyllä ihmetelleeni skidinä kun Terästytöllä oli yhdessä ruudussa vain yksi tissi. Pitää koettaa kaivaa esiin, mustavalkoisena tuli suomeksi ja Schaffenberger taisi olla piirtäjä. Tissejä luvulla silloisissa Teinititaaneissa. Kumma että meni läpi. Stormin tissi oli vilahtanut kuulemma Byrnen X-Menin Essentialin ekassa painoksessa. Alunperin se oli jätetty värittäjän piilotettavaksi, mutta kun julkaistiin mv-versio, ei sitä oltu huomattu.

Se kohta kun Storm tulee suihkusta kun puhelin soi ja  Armoton tainnuttaa hänet ennenkuin Ororo ehtii vastata puhelimeen. Ihmesarjassa on korjattu versio, joten turhaan menette kuolaamaan. Eräs kvaakkilainenkin mokoma myi minulle essusta korjatun painoksen. Stormin tissit näkyivät myös kun Proffa haki Ororon Xiin ja myös Belasco-tarinassa vilahtaa vähän ja ekan Shi'Ar-tarinan jälkimainingeissa kun Storm on itse tekemässään suihkussa näkyy hiukan mutta mitään ei näy kun Ororo on naku-uinnilla uima-altaassa ja nousee pois sieltä alasti ja Kolossi ja Wolvie ovat äimän käkenä.

Joo, mutta suihkusta tullessa näkyi nänni suoraan edestäpäin. Pitää koittaa etsiä kuva. Nännit ovat amerikkalaisille tabu. No hetihän se löytyi. Vähän varjossa, mutta selvästi näkyvissä. Jukka Laine - Oma kantani kiteytyy aika pitkälti Budd Rootin Powergirl kuvan sanomaan: Koska Boris Vallejo ja Conan ovat suosikkejani, napsautan tämän tähän. Conanilla on hyvät tissit.

Uusimmassa Wizardissa kysyttiin tunnetuilta sarjakuvantekijöiltä kaikki miehiä mistä sarjakuvasta he ovat kiihottuneet ensimmäisenä nuoruudessaan. Savage Sword of Conan oli useammalla vastauksena.

Eikös se useasti toisteltu vanha viisaus jotenkin niin mennyt, että juuri Conan on monen viattoman nuorukaisen ensimmäinen "pornolehti". Conan-sarjakuvan ja varsinkin sen useimpien piirtäjien kunniaksi mainittakoon, että Conanin sivuilla naiset ovat yleensä suht luonnollisen näköisiä vrt.

Kaikkien luonnonlakien vastaisia megadaisareita ja ranteen paksuisia vyötäröitä ei Conanin sivuilla näe, ellei linja ole viime aikoina kovasti muuttunut. Hih, te ootte ihania "mietintämyssyn" korppisoturit vs. Kun viimeksi muutin, pyysin naapuria palauttamaan hänelle lainaamani sarjakuvat, useimmat Conania.

Tuli auttamaan muuttamisessa ja oli pakannut sarjikset valmiiksi pakettiin koska muutto oli päällä. Kun myöhemmin purin paketteja, löytyi omaisuuteni lisäksi paketista Jalluja. Kuvassa näyttää ihan siltä että yläosa on repeämispisteessä: En viitsi laittaa kuvaa, mutta Pierre Seronin Aurore-kentauri juoksee tissit paljaana, ja ovat selvästi kehittymättömät. Ihmetelen että kiltissä Spiroussa on tuota julkaistu. Sä oot, aikaisemmankin kirjoittelusi perusteella, ehdottomasti Kvaakin tissikriittisin ihminen.

Mikä niissä terhakasti nöpöttävissä rintarauhasissa niin pelottaa? Laitapas, ihan mielenkiinnon vuoksi, tulemaan kuva sellaisista itseäsi miellyttävistä sarjistisseistä, mutta mitään Iines Ankan kuvaa on sitten turha lähettää Ei kuvassa ole mitään vikaa minusta mutta tuo kuva on jo liioittelua sen suhteen että asujen koko ei kasva yhtään Marvelin supersankarit käyttävät asuja jotka koostuvat epävakaista molekyyleistä.

Tällä on pystytty selittämään pois monta asuista johtuvaa mokaa. Luulisi, että naissupersankareiden suosimat yltiöpiukat asut olisivat jo heidän harjoittamansa taistelutoiminnan kannalta hankalat ja liikkeitä rajoittavat. On niillä toki muitakin. Tätä ensiksimainittua näki käytettävän aikoinaan yhdessä White Dwarf lehden Thud the Barbarian sarjakuvassa.

Vihollisen ihaillessa etiäpäin kurottautuvan vähäpukeisen naistaistelijan suloja miekka heilahtaa ja kurkku katkeaa. No, supersankarisarjakuvissa pyrkimys realismiin ei tietenkään ole mikään prioriteetti muutenkaan, kunhan näyttää hyvältä.

Tännehän täytyy ihan väkisin mainita se mangasarjakuva Gantz jossa ainakin yhden henkilöhahmon rinnoilla on erittäin merkittävä osansa kyseisen sarjakuvan viihdyttävyyden kannalta: Tekijäkin jopa myöntää ihastuksensa naisten rintavarustuksia kohtaan erään osan "tieto-osiossa".

Håt teiniprinsessa navan alle uurretuissa trikoissaan. Ainakaan Rick Leonardin käsittelyssä ei sorruttu älyttömyyksiin. Kissanaisella DC on aika hyvät muodot ja ilmeisesti ei käytä rintaliivejä joiden luulisi olevan haitta neidin ammatissa mutta ilmeisesti ei. Kuva sopisi hyvin myös Näytä hauska sarjakuvaruutu-ketjuun.

Kissanaisen ensimmäisessä lehdessä ei minisarjassa Selinalla oli mahtavat Andersonit, mutta Darwyn Cooken aloittamaan toiseen lehteen niitä pienennettiin reippaasti. Nyt ollaan näköjään taas palattu isoihin. Tämä sarjakuvien kontekstille olennaisin piirre tai sitten ei on taasen tapetilla myös rapakon takaisessa maailmassa mutta nuo mainiot taikaeetterin ominaisuuksia valjastavat nörtit tuovat myös näille rannoille, Greg Hornin "taiteellisten" kansien myrksy vesilasissa ComicsAlliencessa http: Omalla tavallaan toki viehättäviä kuvia, jossei muuten niin psykopatologisesti: Mutta tuo Kissanainen-Batman on kyllä yksi pervoimpia kansia mitä olen nähnyt.

Jepulis, herää kysymys että miten tuo on läpäissyt tarkastuksen siis jos on ollut lehden kantena vaikkei Comics Codea olekkaan enää niin silti Marvel ja DC jotenkuten noudattavat sitä. Kustantamot laativat itsenäisesti omat ikärajoitukset lehdille ja sisältö ja kannet menevät niiden mukaan. Ei siellä mitään tarkastusta noille ole, eikä Comics Codekaan ole mikään todellinen este tuollaiselle materiaalille ole ollut vuosikymmeniin. Jos kerran kirosanat sensuroidaan niin luulisi tuollaisten kansien myös saavan rastin päällensä.

Esineellistämistä ja supersankarisarjakuvien naiskuvaa voi tietysti halutessaan paheksua, mutta puolittain pilkistävän nännipihan näkemisen aikuisen miehen psyykeen pitäisi kestää.

Juu, no fanikuvat ovat perinteisesti olleet eri asia Tuo poseeraus menisi hyvin jostain fetissipornovideon kannesta. Eihän kukaan ole vielä maininnut muuten Crumbia tässä ketjussa? Suositellaan, että X-Men saapuu huomenna Tähtivaeltaja-päiville kuuntelemaan päivän juhlallisuudet aloittavaa laajasti kuvitettua paneelikeskustelua: Jäsen X-men tuntuu panikoituvan joka kerta kun jossain vilahtaa spandexiin verhottuja ihmiskehon muotoja.

En panikoi vaan kuva joka aiheutti keskustelua ei sovi minusta sarjakuviin siis ei-aikuisille tarkoitettuun. Kuvalla on kai haettu, tosin mistäs minä varmaksi tiedän, enemmän juuri kissamaisuuden korostamista "leikkimielisellä" tavalla.

Eniten tuossa tökkii hahmon oman älykkyyden aliarviointi tyyliin" lautanen maitoa piisaa hämäämään ja antaa tilaisuuden tehdä mitä vaan". Joo, tämä kuvaus tietenkin sopii niin kissanaisen kuin lepakkomiehenkin persooniin. Toisaalta samaan ilmiöön törmää molemmin puolin kenttää, harvassa näet ovat kahden aikuisen väliset tasapainoiset ja tasa-arvoiset suhteet missään fiktion muodossa.

Itseä myös haittaa se miten tässä luotetaan siihen että isot hinkit riittää minulle, miespuoliselle lukijalle, koska sehän se naisissa tasan ainoa piirre on, minkä kokoiset tissit, minkä kokoinen takapuoli. Sehän on kiva että muut tietävät puolestani kantani. Onkos muuten muita sarjakuvia joissa rinnat itsessään ovat juonellinen elementti? Itse lukenut vain joskus vajaat vuotta sitten Sen Lisa's story kokooman jossa käsiteltiin rintasyöpää ja  tietty How to make money like a porn star sarjakuvan.

Qwaser of stigmata näemmä kattaa kaiken yliluonnollisesta uskonnon kautta tiedustelufiktioon ja rintarauhasiin mikä jo itsessään on jonkin asteinen saavutus. Tossa kauhusarjakuvassa rinnat ainakin ovat "aika vahvasti" esillä, tai sillain.

Toivottavsti niin kuluttaja-  kuin tekijäpuolen laajeneminen enemmän molempiin sukupuoliin  korreloi suoraan laatuunkin. Greg Hornin kissanaisesta on tullut myös jonkin asteinen meemi käyttääkseni koska minä siitä tiedän jo poismennyttä trendi-ilmausta.

DCn artistin Phil Noton liittenä oleva kuva summaa aika pitkälti omatkin käsitykseni Hornin kuvasta. Silloin kun Carol Ferris muuntuu Star Sapphireksi ainakin minusta näyttää että samalla myös etumus kasvaa. Olin olettanut Oglafin http: Jossain keskusteltiin, miten Oglaf on siitä hyvä, että se onnistuu välttämään helpoimmat ja mauttomimmat jutut, ja selkeä osoitus, tekijällä on jotain tilannetajua tekemisessä, mikä on välillä ongelmallista miesten tekemässä pornossa ja pikkutuhmassa.

Ei silleen, että ne olisivat oletusarvoisesti huonoja, mutta siinäkin on se oma kylläisyysaste, kuinka kauan sellaista viitsii lukea. Yleensä nuorten naisten etumus on kasvanut sarjakuvissa vuosien saatossa aikalailla mutta Booster Goldin sisko on poikkeus asiassa sillä hän on aikalailla samoissa mitoissa kuin reilut 20 vuotta sitten. Niin no sarjakuvien ulkopuolellakin nuorten naisten etumuksella on tapana kasvaa, vaikka nykyinen "kauneusihanne" onkin monesta anorektinen vuotias poika.

Sen sijaan sitä mitä 20 vuoden painovoima tekee rintarauhasille näkyy kovasti harvoin missään sarjakuvissa. Koiviston hahmo edustaa koko sarjakuvatarjonnasta. No mitä sinä olisit, sarjakuvaruudun ulkopuolelta, vanhalta akalta näkemättä olettanut? Itsellä sarjakuvamaku myötäilee tuota reaalimakuani, fyysisesti naisella on oltava kurvit.

Eli ennemmin Serpierin donnat kuin Manaran pojat. Minut tuntevat voinevat allekirjoittaa tuon ja kehtaan väittää että vielä enemmän allekirjoittaneelta reaali- tai sarjakuvanainen saa jalat alta jos on omaa tahtoa, luonnetta ja älyä. Phantom Ladystä oli juttua jo aikaisemmin, en nyt muista missä viime aikoina pari kuukautta ennen Flashpointtia tulleessa lehdessä PL ja kumpp.

Wonder Womanin luvun retroactiven kansi on hiukan erikoinen kun WWn vyötärö on tiimalasi ja rinnat kuin torpedot. Tässä hieman pohdiskelua naisista ja haarniskoista http: Hyvä se on tuo aikaisempikin, mutta tässä oikea.

Sarjakuvien rinnoilla on merkitystä joskus paljonkin: Supersankarittaretkin vastustavat rintasyöpää http: Yritin laittaa jotain esimerkeistä Catwoman, Wonder woman, She-hulk,Storm näytteeksi mutta kuvat ylittävät kvaakin sallitun kon enkä vielä ehtinyt omaan kuvapalvelimeen ladata.

Ja muistakaa kosketella rintojanne. Tina DeMona - Joskus viitta on vaan viitta http: Valitettavasti tähän ei voi yhtyä heteroseksuaalisuutta tunnustavat naiset, jotka ovat aika konkreettinen segmentti potentiaalisista kuluttajista.

Tosin, kun se touhu on tätä http: Toisaalta eräät tuntemani homomiehet ovat sitä mieltä että kummastakin on vaikea edes löytää koko neitiä. Varsinkin tuo ensimmäinen esimerkki on minusta onnettomin osoitus epäonnistuneesta esimerkistä "nyt sorretaan naisia, nih! Mun mielestä tosin Eschergirls http: Pornossa ja erotiikassa tietenkin oma tapauksensa, ellei sitten ole ihan päin metsää piirrettyä settiä.

Minä pidin melkein kaikista kummankin linkin takana olleista kuvista. En ymmärrä tätäkään kitinää. Rob Liefeld on vielä asia erikseen, mutta fantasiaahan useimmat sarjakuvat ovat.

Mitä sitten jos tiettyjen hahmojen ylävartalot välillä kykenevät samaan kuin Manaajan tyttösen kaularanka, jos sillä saadaan dynaaminen pose? Ei ole maailmassa parempaa valittamisen aihetta, ei varmasti. Juha Vainion kappaleen Viiskymppisen viisu sanoja mukaillen: Eipä silti olen kyllä itse kyllästynyt noihin vartalonkiertoihin vaikka ovatkin nätisti piirrettyjä.

No niin, ei se minulta pois ole, jos mokomat vieraannuttavat meikäläisen niin, että siirryn suoraan BD-hyllylle. Osuvasti sanottu, samaa oli uuden 52sen JLn ensimmäisen numeron kannessa että asu oli pieni mutta muu olikin isoa.

Niihin toissijaisiin seksuaalisiin ominaisuuksiin en paljoa kiinnitä huomiota, ensisijainen kun on aivot muutenhan on kyseessä sukupuolesta huolimatta kasa lihaa ja jos haluan että keskitytään seksuaalipiirteisiin hankin sitten ennemmin suoraan pornoni pornona.

Tarinasisällöistä kun ei useimpien koti- ja ulkomaisten sarjakuvien kohdalla voi ylipäätään puhua. Onneton piirtäminen kun ei ole vain tissien tai lihasten päänvaiva, ei mennä perspektiiveihin tai siihen "kivan ekspressionistinen esitys Ihan riippumatta onko comics, manga vai BD. Minua häiritsee suuresti paska piirtäminen, josta on vieläpä muodostunut maneeri. Kuten olen usein todennut, supersankarisarjakuvat ovat pääasiassa pojille ja poikuutensa säilyttäneille miehille.

En ihmettele, jos naiset eivät kiinnostu kyseisistä tuotoksista. Ehkä jossain Brubakerin ja Sean Phillipsin sarjakuvissa naisilla on muutakin roolia kuin vääntelehtiä bikineissä.

Eipä tule juuri muita mieleen. Aika asiallista nillitystä aiheesta löytyy tästä http: Ja erotiikkaa löytyy enemmän yhdessä kuvassa kuin tuhannessa Manaran piirtämässä, vaikkei mitään näytetäkään.

Eikä piirrosta voi haukkua muuta kuin mestarilliseksi. P naiset näkevät miesten lihaksikkuuden hyvinkin seksuaalisena asiana ja samoin miesten takamuksen. Tältä pohjinhan voidaan sanoa että joka kerta kun supersankari- tai miksei muunlaisessakin sarjakuvassa näytetään miehiä joilla erottuu kaikki mahdolliset lihakset mahdollisimman erottuvasti ja pukeutuvat vielä ihonmyötäisiin niin niissä tehdään miehistä objekteja.

Toki voidaan myös vedota Tom of Finland tyyppisesti että miehet ovat silloin objekteja homomiehille. Tai jotain sinne päin. Musta olisi kyllä siistimpää jos naisista kaljamaha olisi äärimmäisen eroottinen kun en tunnu pääsevän siitä eroon: Tämä vain tällaisena sivukaneettina, laittakaas nyt niitä rintakuvia. Minä allekirjoitan Tolppiksen mielipiteen. Minusta seksikkyys, seksuaalisuus tms. Joko sovinistinen, misogynistinen tai vain yleensä lahjaton. Näitä esimerkkejä toki löytyy enemmän kuin laki sallii, mutta minusta on yhtäläisen naurettavaa ja sukupuolierottelevaa sanoa, että kaikki missä nänni vilahtaa on heti maailman syntisintä pahuutta, ja mitä ne tuollaisia piirtää, laittaisi ne naiset vaan kivasti keittiöön pois olemasta "seksiobjekteja".

Michael Riddle - Koska et ole lukenut muuta. Koittakaa pitää erillänne lukukokemuksenne, ja se miten asiat ovat. En väitä, etteikö väitteellä ole perää, mutta minusta lukukokemukseen nojaaminen ei silti anna oikeaa kuvaa. Anna hyviä esimerkkejä, jos on. Muussa tapauksessa kommenttisi oli turhaa viisastelua. Pojat ovat hakusessa kuin männynkävyt: Ei mua haittaa tissit, mutta se keino, joka on Ajatelkaa nyt isotissistä, vähäpukeista naista lastenohjelmassa houkutellakseen isiä katsomaan ohjelmaa samaan aikaan lapsien kanssa.

Toki, mutta jotenkin järkeenkäypää ja mahdollista jenkkilän markkinointiarvoilla. Parhaimmillaan male gaze toimii kerronnassa, kun se tehdään käsikirjoituksen ehdoin. Kun se on se pakollinen lätkä Se, miksi male gaze häiritsee, on se, että kun a selvä tapaus ja b out of context Transformers 3, anyone?

Sarjakuvassa kerronta on kuitenkin visuaalista ja kahvila voi muuttua strippibaariin koska vain. Lisäksi, täysin alastomien ihmisten käyttö kun on vaan rehellisempää, Sillage ja Meek http: Gomez käyttää joissakin ruuduissa, mutta vastaavasti hän tekee sen seksuaalisen ahdistuksen nimissä, joka toimii.

Toisaaltaan vähäpukeisia naisia voi näinkin yksinkertaisesti http: Ei ehkä kaikkein suotuisa tilanne tai kehonrakenne kokea hahmoa seksikkääksi, mutta koska mainstreamsarjikset eivät hirveämmin tunne tilannetajua tällaisen kuvakerronnan suhteen, voilà. Toisin kuin kuvittelette, miesten lihaksikkuuden ihannointi ei ole naisia varten vaan miehiä itseään varten, koska jonkun koulukunnan mukaan oli aivopieru, että kiinteäkroppaiset hahmojen ihannointi vahvistaa miesten omaa käsitystä seksuaalisuudesta.

Hyvänä esimerkkinä, ettei samalla tavalla lihaksikkaita jätkiä löydy chick lit-leffoista, mutta mitä actionmätkyissä tulvii solkenaan. Nämä genret nyt kuitenkin on niin selkeästi segmentoitu sukupuolen mukaan.

Tietenkin, tuo ajatelma voi olla tulkintaongelmainen siinä suhteessa, jos tuollainen käsitys "terve ihminen terveessä ruumiissa" on ruokkinut medioita tähän pisteeseen, mutta se kyllä herättää ihmetyksen aiheita, miksi muskeleita on vuosien saatossa tullut lisää.

Tytöt ja homot tuskin ovat olleet silloin potentiaalisena kohdeyleisönä mainstreamissä markkinoinnin ihmisille. Jos olisitte viitinneet lukea sitä blogia, minkä linkkasin, siellä oli yksinkertainen sarjakuva asiasta, mikä on seksikästä, jonka loppukommentti oli, että seksikkyys riippuu ihmisestä.

Jos jollain määreillä sitä pitää määritellä, yleisestihän itsevarmuus ja tätä ei voida tehdä tekstissä tai juonen antamin puittein kuvina, vaan asennoin ja elein. Se, miten me koetaan joku hahmo, tulee kuitenkin pitkälti siitä, millä tavalla hahmo tekee asioita poiketen muista. Hyvissä sarjakuvissa tämä näkyy niin dialogista kuin kuvakerronnasta, mutta se on täysin toinen asia, miten hyvin tätä toteutetaan jenkki-mainstreamissä, jossa hahmot tuntuu erottavan vain visuaalisin assetein.

No, kyllä meikäläistä huvittaa myös kuvakerronta, jonka ykkösprioriteetti on, että alastoman hahmon sukuelimet eivät saa näkyä. Yleensä se on hyvin lyhyt tapaus, koska hahmot yleensä käyttävät vaatteita Misaton oluttölkki!

Tsekatkaas uutta Tähtivaeltaja-kantta by Ninni Aalto! Noh, minusta oli kohtuullisen mukavaa että sain mielipiteelleni edes yhden tukiäänen - vaikka kukapa noita laskisi! Edelleen pysyn kannassani että jopa riippumatta kirjoittajan tai piirtäjän omista tarkoitusperistä, asiat ovat myös ennenkaikkea siellä lukijan omassa päässä ja miten ne siellä otetaan vastaan. Jokainenhan voi kuvitella jopa täysin viattomastakin se "vagina"-piirros kuvasta ihan mitä lystää vaikkei piirtäjä olisi edes tarkoittanut mitään sentyyppistä.

Supersankarigenren perusteisiin nyt vaan kuuluuvat ne trikoot ja kauniihkot miehet ja vielä kauniimmat naiset koska näin se lähti jo menemään silloin aikoinaan. Se, onko se naurettavaa tai tarkoitushakuista onkin sitten eri asia ja kyllä ainakin minä luulen mitä tulee trikoopukuisiin lihaksikkaisiin äjiin niin kyllä ne vedonnevat myös joihinkin naisiin homo? Sarjakuvien lukijakunnassa noin yleensä on vähemmän naisia ja naiset ovat - toki tämäkin voi olla minun mieleni vääristymä ja klisee - enemmän tunnepitoisuuteen ja "henkisyyteen" kuin visuaalisuuteen ja fyysisyyteen mieltyväisempiä olentoja ja lukevat ja myös tekevät siis erilaisia sarjakuvia yleensä, poikkeuksia toki löytyy niin kuin aina.

En nyt taas osanne tätä selittää Mua vaan kummastuttaa, miksi ihmeessä yaoissa on vaikeampaa löytää tällaisia samanlaisia muskelimiehiä. Se aika hyvin pitäisi murentaa sun käsityksesi siitä, minkä tyyppisistä mieskehoista naiset loppupeleissä pitävät.

Niin, mähän olen ihan hirveän suuttunut, että rintoja ylipäätänsä piirretään Oliko Sillage muka tehty "Hei, piirrämme tämä naisen alasti sellaisiin asentoihin, että hänen rintansa ja takamuksensa näkyy mahdollisimman selkeästi heteromiesten maun mukaan"?

Rinnat olivat aivan liian realistiset tähän tarkoitukseen. No, Angoran utareilla oli painovoima ja dynamiikka, en ainakaan kuvittelisi, että kukaan olisi ekana kuolaamassa ja runkkimassa mokomalle.

Ross Campbellin hahmot eroavat toisistaan sen verran paljon, että kaikki hänen naishahmojen rinnat ovat sen verran realistisia, eikä yksiä pirun silikoneja kuten KAIKILLA jenkki-mainstreamin hahmoilla.

Ei ollut tarkoitus vähättele, että kaikki ovat samanlaisia ja kellään ei ole mitään ongelmia oman kehonsa kanssa. Eihän sitä ihminen oikein ole, mies tai nainen, jos ei nykyisen ihanteet markkinoinnin mukaan vaikuta negatiivisesti minäkuvaan. Ongelmaksi kerrontataiteissa kuitenkin ilmenee se, että kun kerrontataiteet ovat paljon enemmän fantasiaperusteita, etenkin piirretyssä muodossa lihaksia siellä, missä niitä ei kuuluisi olla , se mun mielestä on tarpeeksi suuri hyppy, että sen on hieman vaikea toimia realistisena vertailukohtana.

Piirretty porno hyvänä esimerkkinä: Tämän takia mun mielestä male gaze on typerä asia kuvakerronnassa, välittämättä siitä oliko se tarina seksistinen vai ei, koska miksi se on siellä? Siis ei pahalla, mutta mua kyllä hieman haittaa lukea sarjakuvaa tai katsoa elokuvaa, jossa kuvasta toiseen kamera-ajot naishahmoissa syyttelevät mua siitä, etten ole a heteromies tai b lesbo, joka tykkää sellaisista naisista.

En ihmettele, jos reaktio on samanlaista, jos miehet olisivat piirretty Tompan miesten tapaisiin asentoihin ja vaatteisiin. Tai miksi miehet ahdistuvat lihaksikkaista miehistä tai "all male"-leffoista. Ongelmana on vain se, että niin, halutaanko heteronaisten lukevan sitten mainstreamsarjakuvia tai katsovan actionelokuvia?

Näennäisesti se on aika helkutin iso segmentti kuluttajista. Amerikkalaispiirtäjät on vaan ihan järjestään geneettisesti kykenemättömiä piirtämään miehelle bodaamattomia vartaloita.

Ja sitten ignoraat toisen naisen mielipiteen täysin vedoten, että yksi sentään oli samaa mieltä. Onko se reilua meitä muita kohtaan, että nämä kyseenalaistavat meidän seksuaalisuutemme sen takia, ettemme tykkää tuherosta?

Vica versa tämä tarkoittaisi oikeasti Tompan miehiä tomppamaisine vaatteineen, mutta ei pornografista kontekstia. Jotenkin epäilyttää, että siitä, jos mistä, älähdettäisiin. Erityinen hatunnosto erilaisten naisten vartaloiden piirtotaidosta. Alun teini nakutyttö ja myöhempi kuninkaan? Sortuu kuitenkin käänteisesti samaan fibaan kuin jenkkisarjakuvat yleensäkin. Kun normaalisti nainen väännetään luonnottomaan asentoon poseeraamaan jotta näkyy kaikki kiinnostava kerralla, Meekissä päinvastoin haetaan joka ruutuun sommitelma ettei mitään "kiinnostavaa" vain näy.

Pidemmässä juoksussa se alkoi jo huvittamisen lisäksi vähän häiritsemään. Miksei vaan voi piirtää naisia ja miehiä ihan sellaiseen asentoon ja sommitelmaan mikä tarinan kannalta on toimivin ratkaisu?

Sillage teki tämän aika hyvin vaikken sen kuvituksesta muuten erityisti pitänytkään. Mielenkiintoista on tätä keskustelua seurata, vaikken juurikaan ole osallistunut.

Muutamat viestit houkuttelivat kuitenkin tekemään tämän kuvan. Olen yhä sitä mieltä että sääli kun Tomppa ei koskaan tehnyt Batmania. Marko K - Mutta seksillähän yritetään nykyään myydä kaikkea. Mitenkä ne rinnat sitten pitäisi piirtää? Mutta sen tiedän, että piirsipä ne miten tahansa niin toisia se ihastuttaa ja toisia vihastuttaa. Koetat tehdä vahvan naisen ja silti joko teet tästä "statistin ja silkkaa silmäkarkkia miehille" tai sitten saa kuulla kuinka "no totta kai on nero ja kaunis ja vahva, mietitkö sinä yhtään mitä naiskuvaa annat ja mitä se tekee muiden minäkuvalle?

Tietysti aina voi äänestää lompakollaan ja jättää hyllyyn ne mitä ei halua katsella. Olisiko näin, että tarvitaan lisää naisia käsikirjoittamaan ja piirtämään sarjakuvia?

Jos haluaa vaikuttaa jenkkiläiseen mainstreamiin, niin pitäis olla naisia tai ei kapitalisteja johtamassa Marvelia ja  DC: Ne kun maksaa palkat ja päättää millasia juttuja tulee ulos. No mitenkä olisi, että se vahva hahmo tulisi välillä teoista selville, eikä siitä, kuka lätkii ketäkin eniten tai kuka on kenenkin kaveri?

Onko vaikeaa pyytää, että hahmolla olisi niin hyviä kuin huonoja puolia persoonassaan, se olisi ihan ihminen välillä, ja ainainen kamppailu platonisesta hyvästä ja pahasta riippuisi enemmän siitä, mikä on hahmon motiivi, joka muuttuu ajan saatossa kuin myös hahmo itse? En mä halua uskoa, että käsikirjoitukset ovat niin kiinni kirjoitettua settiä. Jotenkin veikkaisin, että animaatiollinen kuvakerronta ja sen vaatima selkeys on yksi, mikä tökkii monessa animaatiolliseen pohjautuvassa kuvakerronnassa.

Toisaltaan, kuvakerronta on vitun vaikea laji sovittaa sarjakuvamuotoon, ja se tulee pysymään vaikeana niin kauan kuin mitään McCloudia parempaa saada määrittelemään sarjakuvaa.

Mistäpä tulee mieleen, että Colleen Doranin Distant Soil http: Eri tyypeillä on eri kampausten lisäksi erilaiset vartalot ja jopa luonteet. Minun mielestä siis, ei välttämättä kaikkien.

Miten kovaa sinua on sillä Scott McCloudilla lyöty? Ei sen puoleen, itse uskon että McCloudista ja Eisneristä olisi monelle apujakin kunhan kaikki muistavat sen että se oman pään käyttö on sallittua ellei peräti pakolllista.

Tästähän valitin jossain muualla? Mutta kai menee omaksi keskusteluksi sitten? Tämä nyt on ihan mututuntuma, Että onko tässä nyt joku pieni piiri joka pilaa koko genren maineen, vai löytyykö näitä esimerkkejä laajemminki mainstream jenkkisarjisesta - ilman että tyylistä huomaa sen olevan ns. Mulla nyt ei tällä kertaa tullut kuin tällainen asia mieleen omasta nimimerkistäni: Hellblazer-sarjakuvassa on oman muistini mukaan - vaikka liian kauan aikaa siitä kun viimeksi uutta HB: Hellblazer onkin oikeastaan brittisarjakuvaa, amerikkalaisvalmisteisuudestaan huolimatta.

Engelsmannit ei jostain syystä ole yhtä sekaisin pumpattujen mies- ja naisvartaloiden perään. Korkeajännityksen miehetkin on ihan normaaleja. Modesty Blaiseen ja kysymykseen onko siinä hyvä vai huono naishahmo? Romero onnistui ensimmäisissä tarinoissaan jopa hyvin. Sitten alkoi poseeraus sekä huonot sommitelmat ja sitten iski vanhuus ja kuviin ilmestyi muotopuolia kasvoja ja muita epätarkkuuksia. Minusta alkuperämaan korostaminen eritoten kuten se yleensä tulee ilmi on sama kuin se että sanoisi jotain muuta yhtä älytöntä kuten naiset ei osaa tehdä sarjakuvaa tai jotain hatusta vedettyä.

Toki kulttuuriset piirteet aina vaikuttavat, mutta vaikken Garthista piittaakaan se ei ole yksittäinen poikkeus. Supersankarit eivät tappaneet yhtikäs mitään Comics code tappoi. Modesty Blaise on minusta ja useimmista tuntemistani henkilöistä hyvä naishahmo, mutta monista kyseessä on vain miehistä silmää palvova hahmo. Siinä mielessä Modesty on monesta "huono" koska modesty käyttää naisellisuuttaan yhtenä keinona saavuttaa tavoitteensa älykkyyden ja väkivallan lisäksi.

Kaikkien maailmankuvaan se ei sovi, ei ole tarkoituskaan. Älkää nyt naurattako; Modesty Blaisellä on historia, mutta ihan samanlaista yksiulotteista huttua se on kuin DC: Tietenkin lähtökohdat ja tapahtumat mielenkiintoisempia, mutta en menis ekana huutamaan hyväksi hahmoksi. Sinänsä mun mielestä on koomista, että Modestyn itsetietoisuus on aina viehättänyt, en mä nyt usko, että edes itsetietoiset hahmot ovat niin tylsästi hyvätapaisia.

Ei se nyt ole hahmon huono ominaisuus, että tykkää makaa miesten kanssa siinä sivussa näemmä kuitenkin riitti sellaiseksi siihen aikaan. Mä luulin pitkään Ross Campbelliä naiseksi ja suoraan sanoen usko maailmankaikkeuteen kyllä palasi, kun huomasin sen olevankin mies. Toisaaltaan, aika uniikkia huomiointia se Wet Moonin tyttöjen säätäminen, veikkaan, että olisi astetta vaikeampaa tehdä noin neutraalia selontekoa hahmojen suhteista toisistaan, jos olisi nainen tekijänä.

Eh, ja niin, ei sillä maalla mitään väliä ole: Pakko sanoa, että mainstream on se selkeiten profiloitu, että mitä hittoa se on. Jos Willie Garvin paljastelisi enemmän ihoa Blaisen tyyliin, erottaisiko hahmoja oikeastaan mistään muusta kuin sukupuolesta ja pienistä luonne-eroavaisuuksista ja siitä että Blaise on varsin yllättäen, myöntäkää pois, ajankohta huomioiden Bossi ja Garvin se Modestya idolisoiva hännystelijä?

Holdawayn aikaan Willie heilui enemmän ilman paitaa kuin Modesty. Romero piirsii sitten Modestyn keikistelemään nakuna joskus hieman vaivaannuttavankin oloisesti.

Vai  oliko jo O'Donnellin kässäreissä vaatimus alastomuudesta ja siitä että mitä piti näkyä ja  mitä ei saanut näkyä? O'Donnellhan piirsi summittaisesti sarjakuvaruudut käsikirjoituksiinsa. Minusta Modesty Blaise -sarjakuvan henkilöhahmojen luonteet ja menneisyys on rakennettu poikkeuksellisen hienosti. Tarinatkin ovat yleensä oikein oivaltavia. Tosin sekin kertoo sofistikoituneesta suhtautumisesta enimmälle osalle kun kaikki sarjakuva on samaa makkaraa. Huoh, kun se tissit olisikin se ongelma Mulle se kuvitus on aina kynnyskysymys edes lukea mitään, että sen paremmin en tiedä, millaista järjetöntä paskaa se lopulta on, kun selailessa mennyt hermot "Vitun heteroämmä, kun et pidä meistä"-syyttelyyn.

Willie ei osaa ampua käsiaseella, Modesty ei osaa tehdä ruokaa eikä voi saada lapsia. Eli paperinen hahmohan Modesty on, hyvinkin yksiulotteisen ikoninen kuva. Siitä huolimatta erittäin iso virstanpylväs nostamassa naishahmoja pois avuttoman statistin asemasta.

Sortuu vaan samaan kuin esim. Ei hirveästi voisi sanoa, että ne negatiiviset piirteet ihmisessä, mitä voidaan liittää Modestyn tapaiseen rikolliseen, näy niistä siinä mielessä, että se vaikuttaisi hahmon motivaatioon ja tämän kautta tarinan kulkuun. Tässä mielessä Modesty on liian täydellinen, ilman mitään suoranaista piirrettä, joka vaikuttaa negatiivisesti hänen motivaatioonsa ja toimintaansa.

Tietenkin onhan sarjallisempi tarina oma asiansa, mutta se, että käyttää jotain tällaista konseptia tuottamaan uusia seikkailutarinoita kuukaudesta toiseen ei sulje sitä pois, että hahmolla voi olla kunnolla negatiivisia ominaisuuksia. Aku Ankallakin on, aina ollut. Lisbeth Salander ja Modesty Blaise ovat sitten liian täydellisiä?

Ei silleen "ihanteellisin vaimoehdokas" tai "parhaat pakarat" mutta omalla tavallaan. Tätä on aika useasti viihdetuotannossa, jos jotakuta yllättävää tyyppiä aletaan tuoda esiin pätevänä sen on sitten oltava pätevyydessään äärimmäinen ja käytännössä vailla heikkkouksia. Ainakin Holdawayn piirtämissä sarjoissa Modesty tirauttaa pari kyyneltä silloin tällöin. Jos itkeminen nyt on mikään "heikkous".

Lopetanpa keskustelun tähän, voitte minun puolestani jatkaa supersankarittarien etumusten ruotimista. Itse olin ajatellut pistää tuon Cat Grantin ja Terästytön kohtaamisen Näytä hauska sarjakuvaruutu-ketjuun mutta sopii se tännekkin. Timo Ronkainen - Hughes vaikuttaa mieheltä jolla on urallaan selkeät sävelet. I plan to draw Selina Kyle with obnoxiously large hooters. I mean really, really ridiculous funbags. Sweater-muffins so vast no one could ever think to burgle anything with them, other than stolen glances.

Then, time allowing, I want to work on applying dynamic symmetry to my compositions and further my study of American illustrators of the late 19th and early 20th century to sophisticate my approach to color theory. Itse suren sitä, että Hughesin tasoinen tekijä ei vaivaudu piirtämään kuin yhdenlaisia naisia. Ohessa lehdestä skannattu kuva.

Ihonväri tai kampaus muuttuu mutta muuten sama nainen. Melkoista haaskausta, kuten Manarankin kohdalla. Ossin postaama kuva on jossain ketjussa ja kvaakkilaiset arvuuttelivat että keitäs kaikkia siinä onkaan. Eikä tuo yhdennäköisyys rajoitu vain vartaloon vaan myös kasvoihin. Ne ovat miltei klooneja keskenään.

Kun ajatteleekin, kuinka paljon erilaisia kauniita kasvoja löytyy, niin miksi kopioida sitä samaa? Juuri tuollaisesta tulee sellainen vaikutelma, että piirtäjälle nainen on vain stereotyyppi, ei persoona. Miesten ulkonäköä kyllä varioidaan.

Hernandezin veljeksiä siitä, että naiset ovat persoonallisia myös ulkoisesti. Heidän voi sanoa rakastavan naisia, ei naisen kuvaa. Mitä tulee rintoihin, niin varmasti tarvitaankin melkoisen selkälihakset kantamaan tuollaisia gallonan rintavarustuksia. Ossi, tajusin kotonamme käydyn keskustelun kautta että meillä kahdella on eri lähtökohta Hughesin taiteeseen. Sinä katsot sitä taidekuvittajan näkokulmasta, muotoina, kaarina, siveltimenvetoina.

Minä olen sarjisnöösipoika joka etsii niistä tarinaa, energiaa, voimaa. Mutta puhtaasti kuvittajan perspektiivistä ovat tietty samankaltaisia. Minusta Hughes on hiukan väärässä seurassa koska itse en ikinä ole kokenut niitä naista alistaviksi kuin jotain Manaraa tai Axa-sarjakuvia joissa tissit nyt vaan pullahtelee hups koko ajan esiin.

Ei, ei edes Power girlin kohdalla. Niin joo ja Kissanaisen kohdalla Hughesilla olisi ongelma, nuoren Audrey Hepburnin kasvot kun ei muutu siitä vaikkapa Angelina Jolieksi. Aina arvostanut tuota, varsinkin Sabrinan jälkeen. Blondit ovat kaikki samannäköisiä, mutta muuten minusta ovat kyllä aivan erinäköisiä. Enpä ole hirveästi oikeassa elämässäkään huomannut naisissa paljon eroa ulkonäössä. Voi ehkä jakaa kolmeen ryhmään, ja se on sitten siinä. Fiona Staples ottaa yhteen Dave Dormanin kanssa Sagan imetyskannesta http: No onpas pimeetä, että tyyppi, joka tekee tämmöisiä kansia: Vaikka foorumilla voi käydä lapsiakin Saga 1n kansi: Joo, olkoon mikä tahansa aparaatti kiinni rinnoissa niin se on ok mutta älä missään nimessä piirrä vauvaa.

Rinnat populaarikulttuurissa Tässä kauhuelokuvablogissa http: Kyllä täytyy sanoa, että populaarikulttuurissa naisille suunnattu "pornoilu" on lisääntynyt. Kaikenmaailman Twilighteja ja muita jonninjoutavia miesten poseerausfilmejä tuntuu olevan paljon enemmän kuin miehille suunnattua. En minä kyllä ymmärrä mitä naiset näkevät näissä anorektisissa öljytyissä identtisissä karvattomissa aivottomissa epämiehekkäissä tahdottomissa kukkakepeissä.

Naisten miesmaku tuntuu muuttuvan vuosi vuodelta vain järjettömämmäksi. Luulenpa että olet vaan joutunut kohtaamaan vastaavan, mutta siis käänteisen, todellisuuden jossa enin osa naisista on elänyt kovin pitkän aikaa En minä kyllä ymmärrä mitä miehetä näkevät näissä anorektisissa öljytyissä identtisissä isotissisissä aivottomissa epänaisellisissa tahdottomissa kukkakepeissä.

Näin ovat monet naiset sanoneet moneen kertaan milloin mistäkin aikakauden naispuolisesta seksisymbolista. Nyt tiedät henkilökohtaisesti miltä heistä tuntuu. Mikä on aina hyvä asia. Nokun en minä ole koskaan ymmärtänyt miestenkään naismakua. Ja juuri noilla sanoilla. Eli en minä nyt ymmärrä yhtään miltä kenestäkään tuntuu.

... tammikuu Nrt päiväkahviseuraa helsinki suomi24 seksi shemale cam nainen saa orkasmin aikuisen naisen pillu wilma pohjoiskarjala suomi sex tube. marraskuu Zafiro tämä shemale on yksi kullin imeminen asiantuntija SunPorno. . pori kuumat kotirouvat she male sex alastongalleria helsinki mies ei saa orgasmia parhaat videot . ne porno vittu homo deitti massage and kuntosali lumo helsingin yöelämä spin fm . Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. maaliskuu Bb inka video ei ilmaisjakelua tarra. kaupat gay treffit seksiä turussa seksi kotivideo suomiporno gina seksi naiset homo chatti. tissit ilmainen seksilelu oulu sex etsitän seksiseuraa thaihieronta kajaani beautiful shemale.

PARAS GAY ORGASMI SUOMALAINEN PORN

Että kaikki kuvitelmat täytyisi muuttaa niiden näköisiksi, että niiden menekki markkinoilla olisi taattu? Muista, että että hakkeri oli yrittänyt myydä varastettuja tietoja rikollisuuden foorumi, joka on silloin rikkominen oli ensimmäinen huomannut, kolmas osapuoli, US securty porukka helppoja ratkaisuja. Pöh, urheilijanaiset on ihan tyhmän näköisiä. This isnt the first time that the songstress, who has famously dated a bevy of celebs including Jake Gyllenhaal and John Mayer, has been spotted hanging with the Summer producer. Ei tarttis todistaa mitään. Vauva Odottaja, paras orgasmi gay porn anime Olen 24v sinkkunainen ja katsonut varmaan jokaisesta kategoriasta uteliaisuuttani jotain no, ainakin melkein jokaisesta.

Gay seuranhakuilmoitus live chat seksi

She male sex ei ilmaisjakelua tarra homo

Eroottinen © 2018