Mies ja mies sängyssä etsivät homo miehet

mies ja mies sängyssä etsivät homo miehet

Sinä et saa häneltä sitä mitä nainen mieheltä tarvitsee - ja vaikeuksien tullessa suhteeseen hän kyseenalaistaa sinun naiseutesi, aikuisuutesi, vastuullisuutesi, ymmärryksesi jne. Oma nimimerkkisi "huono pano ko " vähän tähän suuntaan jo viittaa. Että siis jos joku nainen laittaisi saman viestin, niin sä oisit vaan helpottunut, että on se sentään hetero "Moi, olen Kausalasta, kiinnostasko imut ja panot, vaikka perseeseenkin, olen kuiteskii nainen!

Voit ihan tasan tarkalleen tarjota siis sen minkä mieskin ja pimpin takia yhden enemmän: Pettäminen on pettämistä, oli homo, bi tai hetero, ei ne homoseksuaalitkaan yleisesti ottaen vakituisessa parisuhteessa eläessään juokse vieraissa koko ajan ja et se ois okei.

Siis että sun mielestä pettäminen on ok? Oli kyse seksuaalisessa suuntautumisessa mistä tahansa, niin pettäminen on pettämistä. Itsekin olen umpihetero, mutta nautin aina silloin tällöin myös miesten seurasta. Kyseessä on pelkkää seksiä, ei rakkautta. Kyllä nykypäivänä heteromiehetkin voivat miehistä nauttia!

Tuo pettäminen ei tietysti ole normaalia, joten siitä on annettava satikutia, ja mietittävä suhteen jatkoa. Sekin että jopa nauttii siitä osoittaa aivan muuta. Tule vaan pois sieltä kaapista Monet pariskunnat ja miehet ja naiset etsivät bi-henkisiä ihmisiä En näe siinä mitään kummallista jos vähän tekee mieli maistaa jotain muutakin kuin sitä tavanomaista. Enkä myöskään ymmärrä miksi pitäisi erota jos rakastaa toista En ihmettele yhtään vaikkeivat miehet kerro vaimoilleen näistä kokeiluista koska asennoituminen on tällaista.

Kukaanhan ei toista ihmistä omista ja pitäisi antaa tilaa myös sille mikä toinen on. Jos toinen tekee salaa, on sillä syynsä Useinkaan seksijutuissa ei ole mitään romanttista vaan pelkkää kokeilua ja himoa Koittakaa suvaita sen rakkaan ihmisen eripuolia ja miettikää mitä itsekin haluaisitte kokeilla Juuri hurjat itsekkäät kontrollipakkoiset puolisot pistävät sen toisen ahtaalle ja peittelemään omia alkukantaisia halujaan Rakastaa myötä ja vastamäessä? Tuollaiset vastamäet pitäisi kyllä ottaa puheeksi jo ennen mahdollista avio-tai avoliittoa.

Jos tietää itsellään olevan taipumuksia homouteen niin siitä pitäisi kertoa. Ihan muuten vaan haluat saada ahdasmieliset kaappihomot huutelemaan tänne synnistä ja pervoista yms. Jos ei mene bi: Kommenteista päätellen on tietämätöntä porukkaa täällä. Pettäminen on asia erikseen, mutta jos miehesi olisi kertonut sulle bi-taipumuksestaan, niin siitä olisi voinut tulla teille molemmille jotain uutta koetettavaa ja jaettavaa.

Ei välttämättä kolmatta osapuolta sänkyyn mukaan itsekästä kieltää kumppanin fantasiat, vaan koska ei itse tuota ymmärrä ja osaa ymmärtää , mutta oisitte voineet muuten pitää hauskaa, kun miehesi tykkäisi miehistä. Se on rikkaus, jos on bi, mutta ei ole ihme ettei miehesi sulle sitä kertonut kerta asenteesi on: Kyllä toisen asenteen voi nähdä jollet ole päin hänen näköään noin sanonut.

Petihommat ei selkeästikään luista, kun miehesi ei voi omista mieltymyksistään sulle kertoa. Oot selkeästi itsekäs sängyssä. Et voi miestä korvata sängyssä, mutta oisitte voineet kokeilla sellaisia juttuja joista miehesi kenties tykkäisi. Suosittelen että häivyt suhteesta, ja annat miehen löytää itelleen sellaisen kumppanin joka ansaitsee hänet.

Selkeästikin mies on aika epätoivoisessa suhteessa, kun meni pettämään. Ja sinä tuskin asennettasi korjaat, joten anna toisen mennä, ja etsi itsellesi joku yhtä ahdasmielinen ja itsekäs ihminen.

Sitten ootte molemmat varmasti onnellisia. Vieläpä jättää itsestään kaiken oleellisen kertomatta. Todella itsekästä, suoraan sanottuna pelkästään toisen ihmisen hyväksikäyttöä. Ja sinä hyväksyt sen, vain siksi että kyseessä on homo. Tuskin olet "huono pano" - luultavasti tällöin miehesi olisi hakenut seuraa toisesta naisesta. Näinhän hän ei tehnyt. Eli vaihtoehdoiksi jää että hän on homo- tai biseksuaali. Se selviäisi parhaiten kysymällä häneltä itseltään.

Olen tosin itse heteroseksuaali-mies, joten neuvoisin sinua suhtautumaan tuossa samoin, kuin suhtautuisin mihin tahansa pettämiseen suhteessa. Ja kysyisin kyllä asiasta, koska minusta asia olisi hyvä selvittää ettei se jää vaivaamaan.

Ehkä sinun olisi hyvä lähestyä asiaa uudelleen Itse yrittäisin antaa hänelle aluksi tilaisuuden tunnustaa, mutta jos miehesi välttelee aihetta mm. Siitä eteenpäin voit kysyä onko hän homo vai bi. Itselläni, jos nainen tekisi noin, eli pettäisi suhteessa vaikka toisen naisen kanssa.

Ja saisin saman tilanteen, olisin silti epäileväinen, koska toinen olisi jo pettänyt minut salasuhteella: Voinko saada enää rehellistä vastausta hänen rakkaudestaan, kun hän on ollut valmis salaamaan oman suhteensa minulta?

Olenko valmis antamaan nämä petokset anteeksi? Mitä olisin valmis sallimaan ja millä ehdoilla? Nämä olisivat kysymyksiä joihin hakisin vastausta. En hetkeäkään miettisi, jos olisi omalla kohdallani. Ottaisin lapset ja asianajaja saisi hoitaa loput.

Vaikka kortsua käyttäisi, kyllä saattavat luistaa pois tai rikkoontua ja suuseksissä imeskelee paljaita ties mitä hiv-herpes-visvasyylä-kulleja! En ikimaailmassa suostuisi moiseen. Vai painaako hienot ok-talot ja omaisuus niin paljon? Mitä virkaa yleensä ottaen on uskottomalla aviomiehellä, jos itse ei ole samanlainen alkeellisen himon vietävissä oleva perseen jakelija?

Nimimerkki 'miten niin onko bi? Täytyy pystyä katsomaan enemmän sitä isoa kuvaa. Jos miehesi imee munaa, tai tykkää siitä että häntä imetään eikä mistään muusta, tai tykkää jostain b-seksuaalisen pienestä osasta tai sen koko kirjosta, onko tuo asia sinulle niin kuvottava, että sen takia tahtoisit luopua kaikesta yhteisesta ja sniistä mukavista asioista joita teillä on.

Itse olen Bi, ja monesti ollut miehen kanssa. Seurustelen kuitenkin vakavissani tyttöystäväni kanssa, ja hänkin tykkää tytöistä. Pointtina oli se että miehesi voi hyvinkin rakastaa sinua enemmän kuin elämää. Meille miehille vaan seksi on sellainen juttu että ei sen takia olla valmiita luopumaan mistään. Naisten kanssa ollaan ja heidän seuraan hakeudutaan siksi että saisi seksiä, ei siksi että siitä pääsisi kieltäytymään. Ihmisen luonne, olemus, ulkonäkö, millainen ihminen on, taas vaikuttaa siihen KENEN naisen kanssa mies päättää olla yhdessä loppujenlopuksi.

Miehesi on kenties valinnut juuri sinut monen naisen seasta tai sitten hän ei saa keneltäkään muulta ja siitä pakosta on kanssasi. Halusin vielä lisätä että jos päätät jättää miehesi, niin en sitä myöskään tuomitse enkä käy arvostelemaan sen enempää kuin sitäkään jos jatkat miehesi kanssa.

Mutta pitääkö sen olla niin mustavalkoista?? Tuolle välille jää monta erilaista vaihtoehtoa ja uudelleenjärjestelyä joista voisi tulla winwin tilanne. Nosta ihmeessä kissasi pöydälle. Jospa se hän siitä vielä tokenisi Saattaahan se ylkä olla homovihaaja synkimmästä päästä. Saa hyvät fibat, kun saa hakata hintin henkitoreisiin deittireissullaan Pyysit näkökulmaa miehiltä, jotka "tätä teette". Ykkösasia on olla rehellinen, teidän molempien. Jos jo nyt tunnet, ettet voi elää muun kuin heteromiehen kanssa, tee teille molemmille palvelus ja lopeta liitto.

Oma ex-vaimoni tiesi suhteemme vakavoituessa taipumukseni, koska halusin oikeasti elää hänen kanssaan ja rakentaa suhteen rehelliselle pohjalle. Lupasin olla uskollinen, ja olinkin eropäätökseen saakka.

Mutta alkua lukuun ottamatta emme koskaan voineet puhua asiasta, biseksuaalisuuteni oli hänelle tabu, häpeä, jonka hän halusi lakaista maton alle. En saanut puhua tästä kavereille, sukulaisilleni enkä kellekään, koska se olisi kuulemma ollut exälleni liian suuri häpeä.

Joten olin yksin ja turhautunut tässä asiassa, ja vähitellen keskinäinen epäluottamus levisi muihinkin liittomme alueille. Ja tuloksena oli erittäin riitaisa ero, jossa hyvät vuodet ja muistot hautautuivat suurten pettymysten, syytösten ja puolustelujen alle. Miehesi tuskin on sen pahempi pervo toisin kuin nuo monet vihaviestit väittävät kuin kukaan muukaan meistä kaikista, jotka tavoittelemme nautinnollista seksielämää.

En tietenkään tunne häntä, mutten usko että hän haluaa vahingoittaa sinua tai on bi omasta tahdostaan, sinun kiusaksi. Hän ei voi muuttua heteroksi, vaikka sinua kuinka rakastaisi. Joten älä kuvittele tuloksekkaaksi uhkailua, että homostelu saa loppua tai sinä lähdet. Ei se uhkailemalla lopu, vaan homosuhteet saavat vain paksumman salailun peiton. Joka voi myös johtaa riskeihin, ostettuun seksiin, humalassa toilailuun, sukupuolitauteihin jne. Eli anna miehellesi mahdollisuus olla rehellinen pelkäämättä agressiivista reaktiota, vakuuta hänet että haluat teidän molempien parasta ja keskustele asiallisesti, syyttämättä.

En väitä, että tämä olisi sinulle helppoa. Mutta jos onnistut, hän takuulla kiittää sinua, on helpottunut kun voi olla sinulle rehellinen, ja arvostaa sinua aivan uudella tasolla. Ja jos olette sitä mieltä, että voitte yhdessä tehdä miehesi kanssa sopimuksen, jonka mukaan molemmat voitte elää vaati sopimus sitten enemmän uhrauksia sinulta tai häneltä , teidän kannattaa yrittää. Tämä edellyttää, että molemmat arvostatte rehellisyyttä ja pitkää suhdetta.

Jos jommalle kummalle ei tämä sovi, ei kannata yrittää muuttaa toista joksikin mitä hän ei ole. Hyvässäkin tarkoituksessa sanotut valheet vain katkeroittavat molempien mielen.

Normaali ihminen heittäisi "ukon" pellolle. En halua pahoittaa mieltäsi mutta asia on meillä gay mailmassa erittäin yleistä eli ukkomiehet hakee toisen miehen seuraa. Olen itse ollut jo vuosia vain ukkomiesten kanssa en ole kiinnostunut lainkaan niinsanotusta omasta porukasta miksi? Minulla on parhaillaan 4 avointa suhdetta ja kaikki on perheellisä, haluan kuitenkin sanoa että "anaali" ei ole se jutun ydin kaikilla, Oraali kiinnostaa koska kaikki miehet ovat sanoneet että "vaimo ei suostu ottamaan kalua suuuhun" saatika siemen nestetä.

Anaalia haluaa vain osa. En syyllistä ketään koska siihen ei ole mitään syytä. Bi seksualisuus on tabu meillä täällä pohjolassa mutta jos menemme Välimerenmaihin se on siellä kuin "leipää" se on siis sitä itseensä eli sexiä eikä siihen sekoiteta tunteita eli siellä ei "pantata" vaan asia hoidetaa hienotunteisesti joka 3 mies on "bi".

Sinuna keskustelisin miehesi kanssa ja teksisitte "pelisäännöt" näistä tapaamisista. Joo siellä välimerellähän pannaan kaikkia mikä liikkuu, lapsiakin! Ei miehen kanssa voi elää joka haaveilee vaan perslävestä.

Ei naisen tartte hyväksyä kaikkea, eikä suostua kaikkeen inhottavaan seksileikkiin mitä täällä toitotetaan. Kai niitä vielä normaalejakin miehiä jostain löytyy. Anna homon mennä ja elä iloista heteroelämää uuden miehen kanssa.

Hyh sentään mikä ihminen haluaa toista miestä. Sairaita ovat tämän maailman ihmiset. Alkuperäiseen viestiin; olen saanut 3 vuotta sitten selville että mieheni onkin BI.

S-posti oli auki ja sitten sieltähän se asia selvisi. Ei yrittänyt kieltää, myönsi heti. On kuulemma tiennyt alusta asti. Olimme olleet yhdessä silloin 18 v Minulle se oli kauhea asia. Lähinnä siksi että tuntui uskomattomalta etten todella tuntenut omaa aviomiestäni, sikäli kun nyt ketään voi "tuntea kokonaan". Useampi päivä meni piloille meiltä molemmilta, kun keskustelimme asiasta. Sitten minä lakaisin asian maton alle, mutta niinpähän se vaan on pompahdellut pinnalle silloin tällöin.

Tuskin pystyn koskaan pääsemään asian yli täydellisesti. Olemme käyneet myös pariterapiassa, josta on ollut jonkinverran apua. Sittemmin on tullut esille uusia juttuja ja mielihaluja kuten "sähköseksi". Tuntuu vaikealta ajatella että aina on jotain uutta odottamassa nurkan takana.

Minä kun olisin ollut ihan tyytyväinen siihen tylsään vaniljaseksiin, vai miksikä sitä perussettiä nyt sitten "piireissä" kutustaankin. Koeta kestää, jos ukkoasi rakastat. Ja sitten kun aasinselkä katkeaa, niin asia ero tuntuukin selvältä. Anna hänen kokeilla miestä Ehkä se on joku fantasia? Sen jälkeen hän ehkä tietää mistä tykkää.

Tai kokeile että oot ite strapon-illa? Mun mielestä tätä kannattaa ottaa esille, vaikka puhuttelu sohvalla. Monet naiset haluavat myös kokeilla naisen kanssa joten miks miehet eivät haluis kokeilla miks kaikki naiset haluavat tulla panetuksi: Keskustele, kerro viestistä ja sivustosta. Jos otat sen esille rauhallisena ja ymmärtäväisenä voi tulla esille uusia juttuja seksielämästänne Voit saada sen hänen kauttaan.

Oltiin menty jo kihloihin ja asunto hankittu, kun sitten mies jäi kiinni itse teosta miespuolisen työkaverinsa kanssa meidän omasta sängystä. Olin ottanutkin töistä vapaata ja ajattelin yllättää hänet, mutta toisin kävi. En unohda näkyä koskaan. Se oli suhteen loppu. Ei kukaan tervejärkinen sellaiseen tilanteeseen jää kuin sinä, jos ei itse ole myös bi.

Ajan kuluminen ei ratkaise ongelmia. Se on sunkin tilanteessa joko tai. Hyväksyt täysin miehesi puuhat osana teidän suhdetta tai sitten etsit uuden heteromiehen. Vaikka kuinka toinen etsii itseään ja annat vapaat kädet etsiä niin jossain vaiheessa tämä piirre kuitenkin taas tulee pintaan, vaikka toinen vannoisikin, ettei enää koskaan. Kannattaa myös ajatella asiaa tulevien lapsien kannalta, jos niistä haaveilet.

Joku provoilija taas kattonu liikaa Salkkareita ja elämä käyny tylsäks. Todennäköisesti miehes on homo joka on yrittänyt piilotella homouttaan menemällä kanssasi naimisiin. Tuttavapiirissä oli yks samanlainen tapaus. Umpihomo yritti olla naisten kanssa jotta asia jäisi salaan.

Asia kuitenkin selvisi aikanaan ja noloahan se oli kummallekkin osapuolelle. Jos on homo niin pitää olla sitä reilusti. Mulle yritti vuosia sitten yks umpilesbo antaa humalapäissään kokeeksi pillua. Enhän minä tiennyt että se on semmoinen. Ihmettelin kun se oikein pelkäsi ja selvästi inhosi tilannetta. Ei siitä hommasta tullu mitään. Myöhemmin kun tunnettiin paremmin se kertoi asiasta ja ihmettelin moista käytöstä. Olin kuulemma niin mukava ja turvallinen että halusi kokeilla.

Minua se ei yhtään lohduttanut, jäi vaan paha mieli. Monilla miehillä on kiinnostus miestä kohtaan ns fantasiatasolla, siihen liittyy mm netissä seuranhakua ja kokeilua deitti-tasolla, nämä tyyppi on niitä homojen vihaamia "FEIKKEJÄ". Itse olen syyllistynyt samaan, sillä koko suhteemme ajan muija on pihdannut seksiä, aina löytyy joku syy.

Jostain ne kiksit täytyy ottaa, runkkaus on helpoin keino. Homoiluun siitä on matkaa.. Meinaan aamukahvin ja leivän kera. Ja homo- sekä bi-miehet nielevät spermaa. Jos vain se toinen suostuu. Itsekin voit panettaa itseäsi kenellä lystäät, tai lesboilla. Yritä ymmärtää, että kaikkien mielestä se törkeä limainen römpsötin tai ne iänikuiset lehmänutareet ei ole se juttu mitä he haluavat. Se voi olla toisen miehen kiihottava patukka tai tiukka peppu.

Minun mielipiteeni asiasta on täysin se , että tuo on sama asia kuin hän pettäisi sinua naisen kanssa. Eli jos hyväksyt pettämisen, jatka suhdetta. Ainakin asiasta pitää puhua! Onhan miehen pakko myöntää jos tiedät jo noin paljon.

Itse olen nainen ja tykkään naisista. Jos tekisin jotain miehen kanssa, kokisin pettäneeni tyttöystävääni ihan samallalailla kuin pettäisin naisen kanssa. Yrittäkää edes näitten juttujen kanssa, itsekritiikkiä juttujenne kanssa. Voi hyvää päivää teidän kanssa!! Asia on hyvin arkaluontoinen jokaisern osapuolen kannalta. Elän todella hyvässä parisuhteessa vaimoni kanssa ja meillä on kaksi kunnon nuorta miestä liitostamme.

Joten elomme on erittäin hyvin kohdallaan. Mutta olen bi, joka on salaisuuteni. Sen kanssa olen hyvin syvällä kaapissa ja siellä aioin pysyäkkin. Olen ollut erittäin varovainen näissä asioissa. Kasvojani en voi menettää yhteiskunnallisen statuksen vuoksi. Yli kolmekymppisenä tuli eteen tilanne, jossa sain kokea toisen miehen läheisyyden. Tilanteita samanlaisia on harvoin tullut eteeni, mutta sen verran, että lisää mieli tekee. Salaan tämä koko perheeltäni, suvultani jne.

Enkä usko kenenkään sitä aavistavan, että' olen bi. En aio loukata läheisiäni tällä asialla. Olen itseni kanssa sinut ja vastaan näistä asioista itse. Niin kauan kuin kukaan tästä ei tiedä, niin kauan aion elää näin.

Ja olen varovainen ollut ja sitä olen edelleen. Kaunako onnistun, se lienee arvoitus. Joten annetaan kaikkien kukkia kukkia ja ollaan sinut tämän asian kanssa.!!! Mutta tämä on jokaisen henkilökohtainen asia. Ymmärrä minua ja miestäsi. Täähän on tietysti sun ratkaisusi mutta jos jossain vaiheessa esim. Mä luulisin, että teille kaikille olis loppujen lopuksi helpompaa olla asiasta avoin ainakin perheen kesken.

Päätätte sitten mitä päätätte, ja voitko miten toteuttaa seksuaalisuuttasi. Ja mihin sä haluat elämässäsi tähdätä. Mutta ole elämäsi tärkimmille ihmisille avoin.

Ja muista, että homous ei sinänsä ole mitenkään hävettävää, mutta sitä voi toteuttaa hävettävillä tavoilla. Sori, jos tuli saarnattua, mutta itsekin samoja asioita käsitelleenä ja avoimmuuden valinneena voin sanoa, että kannattaa.

Olin sopivasti raskaana kun mies sen asian kertoi. Koko raskauden mietin sitä asiaa ja päätin, että kun lapseni täyttää 4 vuotta niin silloin mies tosiaankin saa lähteä homostelemaan. Oli järkyttävää kun koko avioliiton ja raskauden aikana meillä ei ollut mitään fyysistä kontaktia. Oltiin siis 5 vuotta yhdessä ilman yhtäkään suudelmaa etc. Minä löysin toisen miehen onneksi , mutta erosin hänestä heti kun sain miehestäni eron. Mieheni halusi minulla olevan rakastaja, mutta itse en sitä halunnut.

Nyt 30 vuoden jälkeen en ole hetkeäkään katunut eroa. Mies elää toisessa kulissiliitossa, mutta uskon hänen homostelevan edelleenkin. Oli vapauttavaa päästä homomiehestä eroon! Carl Jungin kirjoituksia animasta ja animuksesta. Kaikissa ihmisissä asuu sekä mies että nainen. Valtaosa ihmisistä on jotain siltä väliltä ulkonäöltäänkin. Useimmat yrittävät kieltää ainakin itsessään tuon iljettävän toisen sukupuolen, mutta eheytyä voi vain kun hyväksyy totuuden.

Ei sitä sitten tarvitse enää homostellakaan, kun mieli rauhoittuu. Ite olen huomannut sen, että ne ihmiset kiinnostaa, joilla on korvien välissä aivot!!!!

Olen silti hetero, mutten poissulje mahdollisuutta joskus kokea tunteita naiseen, mutta ei naiselliseen naiseen, vieläpä bimboon, hyi hitto.

Miehissä on niin paljon tyhmiä, että olen menettänyt toivon löytää yhtäkään vapaata tervejärkistä miestä. No voi Sinua,luin jostain että aika iso osuus niin miehistä kuin naisistakin on bi-seksuaaleja,tietten taikka tietämättään.. Ja ymmärrän toki jos tunnet mustasukkaisuutta,hämmennystä jne.. Mutta itse miehenä en tuntisi m-sukkaisuutta jos naisystäväni hiukka leikkisi tyttöjen kesken..

Heh,kateellinen saattaisin olla,kun en itse siihen petiin pääsisi. Ja nyt just seurustelen hyvin avarakatseisen Naisen kanssa,emme asu yhdessä,mutta olemme yksissä paljon. Ja HÄN sanoi minulle,että jos löydän jostain kivan Naisen kolmanneksi,niin hän on valmis kokeilemaan Eli uskoisin että Sinun kannattaa miettiä asiaa,ennenkuin päätät koko suhteen..

Voisithan Sinäkin tilannetta hyödyntää,kokemuksienkin kautta.. Se on paha tietty jos mies ei pysty koko jutusta puhumaan,aika yleistä Suomalaisilla miehillä,himoja on. Mutta niitä ei voi julkisesti myöntää,pelätään kavereita,kasvojen menettämistä ym. Bi-homo-hömppä on päivän muotisana ja tietämättömien teinien vouhotusta, johon jostain syystä jotkut vanhemmatkin on hurahtaneet ihan vaan koska se on pop. Mutta, surullista teidän juttu. Yrittäkää selvittää välinne, minun mies jos tollaista tekisi, potkisin pellolle.

Toisen pettäminen ei ole koskaan hyvä juttu, oli sitten muotihomo tai normaali hetero. Kokeilis lampaita tai lehmiä! Ei yksi kerta homoksi tee. Ei yksi kerta homoksi teekkään vaan silloin on mies on ollut homo jo valmiiksi. The health risks of gay sex: Levels of promiscuity subsequently declined, but some observers are concerned that promiscuity is again approaching the levels of the s.

Heitä ukko homo pari Homot harrastavat irtosuhteita ja satunnaista seksiä tuntemattomien kanssa. Sinulla on Suuri riski saada jokin sukupuolitauti mieheltäsi, pahimmassa tapauksessa HIV!

Ihan sairasta tuollainen homoilu. Siinä muuten taisi käydä. Sen takia minäkään en sekaannu biukm tyyppeihin. Keksikää parempia pr Miehes ei oo pii! Jos hän biseksuaalinen niin se olisi hyväksyttävä asiaa,mutta kutenkin kannattaisi puhua kumppanin kanssa asioista kuin tietäisitte enempää.

Vaikka esimerkiksi hän ei tietäisi että miehellä olisi biseksuaalinen ja pitänyt salassa pitkään yhä kun ei se auttaisi yhtä koska se tulisi ehkä vaikeampaa puhua tai ylireagointia. Jos hän pitää naisista sekä miehistä niin hänen valinta tehty vaikka ei se vaikuttaisi suhteeseen jos oikeastaan enempää naisen kanssa kuin mieheen joskus. Se selviää sitten ennen kuin puhuitte asioista. Minusta tuntisit häneen paremmin ja hän sinuun paremmin niin se tulisi toimimaan ettei rupea pulmia tai ongelmia kasvaa.

Ei minusta ole hyväksi jos vihaisena tai mustasukkaisena käytökseen,mutta ottaa rennommin ja rauhassa puhua kaikkea kuin voidaan. Luulisin myös toinen juttu syystä,että jos miehellä salannut asiasta jota et tietäisi mitään koska saattaisi kun pelkäisi miten suhtautua sinun kanssa semmoista.. Iskuri, ei kiitos Aikuistunut 37v mies Hänellä lienee herännyt kiinnostus tämän kaiken mediassa olleen homo homo homo kiintiöiden ym avointen keskustelujen jälkeen.

Itse seksiin totetasin vain, että seksiä kuin seksiä, pettäminen kuitenkin kyseessä, joten sinusta ja välittämisestä sekä rakkaudesta kiinni mitä jatkossa teet. Kaikille neuvoksi - kerta ei tee homoksi, olkaa avoimempia kaikkien seksuaalisuuden suhteen, paheksukaa ennemminkin naurettavaa kaupallisuutta!

Tiedän kaverukset jotka tekee vähän väliä omia miesten reissuja ja homostelevat siellä, hetken olin toisen kakkonen kunnes tää toinen mies alkoi mustikseksi minusta ja vaati kaveriaan jättämään minut, kun vein heidän yhteistä "miesten" aikaa.

Molemmilla on kuitenkin parisuhde naisen kanssa, toinen ainakin ihan naimisissa. Uso ny Timpan pylly oli sit vaan piukempi.

Se on taatusti selvää, että se hamppi käyttää sinua hyväkseen, jos sen sallit, eikä kunnioita sinua pätkääkään, sehän on jo sen sanonutkin, jos vain huomaat sen. Luonnottomille homoille luonnoton kuolema sanon minä! Sinun päätöstäsi ja valintasi tien menoksi esim.

Ei kukaan pakottanut sinua mistään joko bi tai jotain. Älä helvetissä nosta kissaa pöydälle,panee vielä sitäkin kun näyttää olevan omituinen muutenkin. Ei noin saa sanoa. Kohta taas joku kukkahattutäti älähtää. Suomessa on sananvapaus ja tasa-arvoa toitotetaan, mutta homoista, lesboista ja bi-seksuaaleista ei eriäviä mielipiteitä saisi olla. John Stuart Mill totesi vapaudesta: Voit sanoa mielipiteesi mutta niin ettet loukkaa tai häpäise toista ihmistä. Kun taas kategorisen imperatiivin mukaan et saa tehdä toiselle sitä mitä et halua itsellesi tehävän: Suomessa on sananvapaus ja tasa-arvoa toitotetaan, mutta heteroista ei eriäviä mielipiteitä saisi olla.

Joillekin pareille kumppanin bi-seksuaalisuus on rikkaus, toisille ei. Sinun on selvitettävä se ensin itsesi kanssa ja sitten päätettävä, miten tulet sen kanssa elämään ja toimimaan.

Jos tunnet, että se edellyttää sinulta parisuhteesta lähtemistä, se on silloin oikea ratkaisu. Mieltä vaivaavien salaisuuksien hautominen pahentaa asiaa. Kerro miehellesi, että tiedät hänen taipumuksistaan. Hän saattaa jopa toivoa, että tietäisit. Tuskin hän muuten jättäisi viestejään auki Luottamus on parisuhteessa korvaamaton asia. Mitä ikinä kumppanit tahoillaan tai keskenään tekevätkään, kummankin on tiedettävä mikä on pelin henki, ja toiseen on pystyttävä luottamaan aina kaikissa tilanteissa.

Sä oot ihana nainen jos noin on. Voi olla että yhteiselo piristyy kun hommaat strap-on -laitteen. On käynnyt niin,että hänen puolisonsa on homo. Väitänpä,että suhteenne ei kestä kovin kauaa. Kaikki alkoi kun vaimon mielenkiinto seksiin väheni vähenemistään ja loppui sitten kokonaan vaihdevuosien myötä. Ensiksi halusin vain imut ja löytyi homo,joka halus imeä ilman vastapalvelua. Muutaman kerran jälkeen minäkin sitten uskalsin ottaa kullin suuhun,tosin spermaa en silloin niellyt.

Taas muutama kerta ja otin spermat suuhun ja nyt olen jo antanut pannakkin anustani. Elämän laatu on parantunut kun ei tarvitse vongata halutonta vaimoa seksiin. Hänkin tuntuu olevan tyytyväinen kun saa olla rauhassa. Minulla on ollut muutamia tosi hyviä mieskavereita joiden kanssa seksi sujuu. Suurin osa on ollut kaltaisiani ukkomiehiä,jotka eri syistä haluavat m-m seksiä.

Minusta näin on parempi kuin esim olla joku pedofiili. Eihän se keneltäkään pois ole jos ukot vähän imuttelevat ja runkkailevat toisiaan. Anna ukkosi harrastaa ja voit kyllä sanoa tietäväsi,mutta muuten anna asian olla. Pettäminen on pettäminen, sukupuoli ihan sama. Mitä sinä tekisit jos epäilisit että hän pettää naisen kanssa? Minulle käynyt niin, että naisiin en ole mustasukkainen, miehiin aivan suunnattomasti..

Itse olen myös naimisissa oleva mies ja haen silloin tällöin miesten välistä seksiä ja ymmärtääkseni se on aika yleistäkin. Ehkä siinä on se erilaisuus. Miestenvälisessä seksissä ei myöskään tarvita lämmittelyä lirkuttelua yms sitoutumista. Miehille riittää kun tullaan paikalle imetään ja pannaan ja lähdetään pois. Jos vierasta naista meinaa saada, se edellyttää roikkumista tanssaissa, henkevää keskustelua jne. Lisäksi on vaarana, että nainen tulee raskaaksi, rakastuu tms.

Miesten kanssa homma on paljon mutkattomampaa. Tosin täytyy myöntää, että aikoina jolloin minulla ei ole seksiä vaimon kanssa olen aktiivisempi miesten kanssa. Vaikka miehesi harrastaa seksiä miesten kanssa, ei sinun siis välttämättä tarvitse pelätä, että hän rakastuisi ja jättäisi sinut. Itse en laske itseäni homoksi, enkä edes bi-seksuaaliksi. En pystyisi rakastumaan mieheen, ajatus miehen suutelemisesta yököttää jne.

Nainen on minulle paljon mieleisempi seksikumppani. Voi siis hyvin olla, ettei miehesi koe edes oikeastaan pettävänsä sinua miesten kanssa Sinun tilanteeseesi vielä: Kyllä teidän täytyy voida ottaa kissa pöydälle ja keskustella asiasta.

Koska sinua tässä on petetty, on miehesi vain vastattava sinun kysymyksiin. Sinulla on myös oikeus vaatia, että hän lopettaa miesten kanssa pyörimisen jos niin haluat.

Irtosuhteissa on suuri vaara sukupuolitauteihin. Vaadi ainakin, että miehesi käyttää kortsua myös ottaessaan suihin. Miten voi olla bi. Ei se oo ihan normaalia. Jos mies harrastaa seksi miehen kanssa niin silloin on joko homo tai biseksuaali.

Alunperin homouteen ei edes kuulunut mikään rakastuminen eikä perheen perustaminen. Kyse oli vaan seksistä. Keltsun asiakkaan on turha sanoa ettei ole biseksuaali. Jos nauttii seksistä miesten kanssa niin on joko homo tai bi. Kumma miten vaikea se on myöntää. Kai se on sitä kaapissa oloa. Periaatteessa ihan sama minulle, olenko homo, bi vai hetero. En kuitenkaan usko, että minkään kaupan asiakkuus sitä määrää. On siellä naisiakin ollut panettamassa itseään. Syy lähinnä miksi tuollaisia luokitteluja käytän, että seksiseuraa hakiessani haluan kertoa, millä suhteella kontaktissa tullaan liikkumaan.

Itse ainakin varon ihmisiä jotka sanovat olevansa homoja, koska en halua tunnetason sitoutumista vaan pelkkää seksiä. Pääponttini oli, että tuon aloittajankaan ei välttämättä tarvitse pelätä, että mies olisi häntä jättämässä, vaan mies saattaa harrastaa seksiä ihan vaan huvin vuoksi, vaihtelun halusta jne.

Kysymys on kuitenkin siitä haluaako nainen jättää tämän "uskottoman" miehen. Naisella on kyllä aika suuri syy jättää homosteleva mies. Ei ainakaan bi Valitettavasti tajusin vasta eromme jälkeen että miehelläni on kiinnostusta miehiinpäin. Mutta jälkikäteen mietittyäni asiaa, se tuntuikin aika järkeenkäypältä. Monta asiaa sai selityksen. Jos oikeasti mietit vielä mitä tehdä ja antaako asian olla, olet mielestäni valitettavan sinisilmäinen ja kiellät itseltäsi tosiasiat.

Mutta sitten kun olette eronneet, ja ajattelet asioita jälkikäteen vuoden tai kahden päästä, tiedän että olet sitä mieltä että teit elämäsi viisaimman päätöksen. Sitäpaitsi mitä jos miehesi olisikin saanut viestin naiselta? Miettisitkö nyt mitä tehdä? Petturi on petturi, on sitten kyse sitten samaa tai eri sukupuolta oleva kenen kanssa pettää Heitä äijä helvettiin,kuka nainen haluaa vielä sisäänsä sellaista kalua jota on uitettu toisen äijän paskasessa per Sairaushan tuo on johon ei oikein löydy kuin yksi lääke.

Asia on niin helvetin yksinkertaista Itselläni on mieskaveri hän myös naimisissa. Itse olen myös naimisissa Olen kokeillut hänen kanssaan miestenvälistä seksiä ja voin todeta, että oli avartava kokemus. Eli olen pettänyt vaimoani Jos se kiehuttaa jonkun siveellistä tajuntaa niin ei liikauta minua yhtään. Kaikki on minun omia kokemuksia ja sillä ei ole ollut mitään vaikutusta vaimoni ja minun yhteiseen eloon. Voin sanoa, että meitä ns. Monien mielestä tilanne on varmasti tuomittava, mutta ei itsestään varmasti, kuten ap: Itse olen eläkkeellä oleva homomies, jolla on yhä vuosia kestäneitä, pitkäaikaisia suhteita nuoriin ukkomiehiin.

Tapailen heitä kutakin tietysti erikseen, mutta ukkomiehet ovat aina olleet luotettavia, reiluja ja rehellisiä miehiä, joita on pakko arvostaa. Monesti aktin jälkeen juttelemme ja katselemme vaimon tai lasten kuvia ja saan kuulla, mitä kivaa hänen perhe-elämässään on menossa tai tulossa. Bi-miehet ovat ylpeitä lapsistaan enkä ole koskaan kuullut heiltä pahaa sanaa heidän vaimoistaan. Luulen, että vaimon kuvaa näytetään etenkin siksi, että tulisin kateelliseksi. Eivät he tosiaankaan haluaisi vaihtaa minua vaimoonsa.

Mutta he ovat kylläkin mielissään ihailusta ja kiitollisuudesta, jota heille heidän anteliaisuudestaan osoitan, ja siitäkin että heidän parhaita paikkojaan ei hyljeksitä ja että siitin otetaan vastaan polvet notkeina kuin piispa pappilaan Ei se ole pettämistä jos on saman sukupuolen kanssa Oikeastaan sullahan on sit paremmin asiat kuin monella muulla Kunhan vaa mies on rehti ja sanoo millon tekee "miestä mieli" ja ei hommaa tauteja itelleen ;.

Mitä se hyödyttää vaikka eroaisittekin? Valitettavasti mies kuin mies kokeilee ainakin jossakin vaiheessa myös sitä miltä tuntuu olla toisen miehen kanssa. Sellaiset miehet jotka "ilkkuu" homomiehillä ovat itseasiassa pahempia kusettajia, "herjat" pyritään kohdistamaan muualle ettei ne vähääkään kohdistuisi itseen. Bi-miehiä on pilvin pimein itseasiassa enemmän kuin oikeita homomiehiä, bi-mies pystyy elämään kaksois elämää ja suhteet toisiin miehiin toimii esim.

Jos sinulla on kaikinpuolin hyvä perhe elämä ja saat myös mieheltäsi kunnioitusta ja seksielämänne kuitenkin toimii "normaalisti" niin kannattaako sinun tehdä kärpäsestä härkästä? Viettäkää keskenänne laatuaikaa, huomioikaa ja kunnioittakaa toisianne elämä on kuitenkin paljon enemmän kuin seksi. Kaltaisiasi naisia on itä-suomi täynä. Nauti hetkestä ja ei muuta kuin uudestaan perse pystyyn.

Äh, tiedätpä ainakin, ettei se ollut 'sun juttu'.. Onhan jonkinlainen kokeilu tullut tehtyä takavuosina. Seurauksena oli ihan kammottava morkkis. Tiedän ainakin etten ole edes bi.

Mutta kyllähän se morkkiskin meni ohitse ja mitä noita murehtimaan. Homopelko on yksi hyvä tunnusmerkki ihmisen pienuudesta.

Vaikka homoseksuaalisuus ei erityisemmin lämmittäisi mieltä oli syy nyt mikä hyvänsä , niin tuskin kypsällä ihmisellä on tarvetta huutaa pitkin keskustelupalstoja jne.

Tutkimuksessa mainittiin myös se, että fantasiat ovat aika yleisiä. Prosenttilukua en enää muista. Vai mitä niihin kuului?

Itse näen aika useinkin unia joissa rakastelen naisen kanssa, mutta näin valveilla ollessa moinen tuntuu kyllä erittäin erittäin kaukaiselta Fantasioita ei laskettu niihin kokemuksiin. Tämä tiedoksi naiselle 29 kello Suutelulla tarkoitettiin muuta kuin joissakin kulttuureissa esiintyvää suutelua Ranska, Venäjä jne. Tervehdystä ei siihen laskettu. Fantasiat todettiin aivan tavallisiksi,ja niitä voi olla vielä suuremmmalla määrällä.

.. Homoseksuaaliseen hentai porno seksi pori

Mies ja mies sängyssä etsivät homo miehet

tammikuu Miten kuinka moni homomies viettää seksitöntä elämää, kun ei vaan ole ketään . Pistin kokeeksi haun Jyväskylästä, ne homomiehet jotka etsivät Käy sieltä valkkaamassa hyvä mies ja pistä sängyn jouset natisemaan. Exäni kysyi haluaisinko olla kahden miehen kanssa sängyssä.. aluksi olin shokissa, silloinen nykyisesi, nykyisin exä, ja se toinen satunnainen bi/homo mies. Luulin että tämä mies ei vain tarvitse seksiä joten en ottanut asiaa niin vakavasti. Toinen naisten helmasynti on syyttää itseään miehen virheistä tai vinoutuneista alitajuisesti ja keksiä syitä miksi ei kiihotu ja syynä voikin olla että hän on homo. . muuallakin kuin lauantaisin saunan jälkeen sängyssä pilkkopimeässä.

SEXI DEITTI SEKSIVIDEO HOMO ILMAINEN

Kädet täristen katsoin kaikki tulleet viestit. Olen pitänyt miestäni oikein heteron stereotypiana. Asia kuitenkin selvisi aikanaan ja noloahan se oli kummallekkin osapuolelle. Onko kellään samantyylisiä kokemuksia, ja miehet, jotka tätä teette, olisin iloinen, jos saisin teidän näkökulmaanne asiaan omaltani kun sitä ei heru. Vaikuttaa siltä, että miehesi käytös jää sen varjoon, että mietit kuumeisesti onko hän bi vai homo vai mikä.

Eroottinen © 2018