Homo ryhmä seksiä vaimo nai vierasta

Meillä oli aluksi fantasiana ja nyt on toteutettu muutaman kerran vuoden sisällä. Nautin katsella vaimoa, kun laittautuu vierasta varten ja on selvästi jänmnittynyt ja kiihottunut. Kun vieras siten tulee on kiihottavaa katsella heidän suutelemista ja miten vaimo avaa vieraan housut ja alkaa imemään vierasta. Välillä olemme vaimoni kimpussa molemmat, mutta "vieras" saa laueta aina ensin Vaimo haluaa rakastella usein takaapäin.

Kun vieras on laueenut sisään, o helppo tunkeutua valmiiksi lämmitettyyn pillunmehulla ja spermalla kostutettuun pilluun. Samalla katsella, miten mehut valuvat työntöjen tahdissa pitkin reisiä.

No se vain kiihottaa ja jopa siinä määrin että itsellä vieraat naiset ei niin kiihota vaikka vaimon luvalla saisin käydä vapaasti! On niin pirun ihanaa panna pantua vaimoa että ei oikein ehdi sisälle panna kun jo tulee ja usein vaimo on jo siinä vaiheessa sen verran paljon pantu jonkun muun tai muiden toimesta että toista kertaa ei ota minua pukille ennen seuraavaa päivää!

Varsinkin kesän jälkeen hän on käynyt kahden aika nuoren kaverin luona viikottain panettamassa itseään muiden ex panojensa lisäksi ja aika uskomatonta kuinka nuoret miehet jaksavat painaa liki viisikymppistä naista , no hän on seksikäs ja osaa pukeutua eikä ole juuri ylimääräistä kertynyt! Vaimon pillu on kyllä näiden vuosien aikana aika tavalla venynyt, mutta eipä se ainakaan minua ole hidastanut, aina noiden sessioiden jälkeen on herkässä kuin mikä!

Meillä alkoi vaimo kulkemaan itse noin 10 vuotta sitten ja kerran hän soitti yöllä yhden aikaan ja kysyi ihan noin vain että voiko mennä yöksi jonkin baari tutun luokse ja että tulee aamulla ja sitten saan kunnolla seksiä, no arvatkaapa olinko koko yön kuin tulisilla hiilillä ja unta en saanut hetkeäkään vaan tappi oli kovana kun asia kiersi mielessä koko ajan!

No niinhän vaimo tuli aamulla kymmenen jälkeen jollain kyydillä ja sanoi heti että häntä on naitu kahden kaverin toimesta koko yö ja haluanko erota kun on näin tehnyt?

No en tosiaankaan halua ja kävin kiinni kuin ensimmäistä kertaa pääsisin naisen päälle ja siitä se alkoi ja on jatkunut nyt kymmenisen vuotta ja vaimolla on ollut tosiaan miehiä ja on kait saanut aikamoisen maineenkin tietyissä porukoissa mutta ei ole haitannut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään! Olihan se kun perjantaina sai katsoa miten vaimo pukeutui pikkujouluihin stringit, stay upit, kohottavat rintsikat ja tietysti musta pitsinen paitapusero lyhyellä minihameella sekä korkeat korkkarit.

Eilen aamulla tultiin sitten kotiin taksilla ja huulipunat oli pitkin poskia sekä stay upissa oli pikkasen valumaläikkiä. No ensin sain kertomuksen mitä oli tapahtunut ja et jos haluun niin joka paikas oli liukkautta valmiina. No ei siinä kauvaa mennyt kun nautin suuseksin antamisesta käytettyyn pilluun ja lopuksi laueta sinne kakkoseen. Syntiä harrastatte ja vielä kerskailette.

Kyllä avioseksiä harrastan, mutta siinä pitää olla kunnioitus sekä jumalan siunaus. Turhan useasti seksin harrastaminen on pakanallista ja kunniatonta. Masturbointi on myös tuomittavaa ja siitä voi joutua helvettiin.

Elkää nyt hyvät ihmiset pilatko elämäänne antamalla halujanne saatanan valtaan. Onhan se myös kokemus kun käy vaikka risteilyllä Tukholmassa pyytämässä tehtyjä syntejä anteeksi.

Risteilyllä onnistuu nämä jutut. Porauslautta on irti maasta ja sen kyllä huomaa. Aina mukana muutama halukas, puolin ja toisin. Niin, juuri tuo naisen syntinen olemus, se on se asia, joka laittaa veret kiertämään. Risteilyt on hienoja kun ihmiset on uusia ja irti arkiympyröistä. Vaimoni esittelee minut monesti ystävänsä miehenä tai työkaverina. Pääsen sitten mukaan tavallaan vaitiolon varmistamiseksi.

En tiedä mikä siinä on mutta hyvältä tuntuu kun saa vaimon liukasta pillua jota on juuri naitu oikein kunnolla. Joskus vaimo tuli "töistä" kotiin ja oli heti aika himokkaana ja halusi seksiä, alettiin touhuaan ja pian häneltä tuli pimppipieru kun saatiin vaatteita pois, no hän oli ilmeisemmin juuri hiljan ollut jonkun kanssa harrastamassa seksiä ei kai niitä muuten tule?

Joskus olisin mielenkiinnosta halunnut koittaa 2m voimin panna mutta ei ole vielä tullut mahdollisuutta, vain näille liukkaille on päässyt ja nytemmin olen saanut nuollakkin en osin ole huomannut eroa maussa.

Vaimon lainauksessa on jotain psykologista joka antaa sen nautinnon. Se voimakas kontrasti, kun kiltti, siveä ja hyvämaineinen perheenäiti muuttu hetkessä ja menee vieraan kanssa sänkyyn yhtäkkiä. Vähän sama jos täältä pimeän ja pakkasen keskeltä pääsisi hetkessä Tyynenmeren paratiisisaarelle.

Meidän rva laulaa kirkkokuorossa, on mukana hyväntekeväisyydessä ja pojan urheilutiimissä muitten vanhempien kanssa eikä kukaan voisi uskoa sitä muutosta. Lomamatkalla tai vieraan kanssa hotellihuoneen kätkössä muuttu seksivampiksi korsetteineen yms asuineen. Siinä vaiheessa kun vieras imee kaulaan fritsua ja käsi hameen alla pyhimmässä johon yleensä vain aviomiehellä lupa niin oma kalu nousee väkisin. Sitten kun vieraskalu alkaa tunkea häpyhuulten läpi ja alkaa nainnin niin tunnen aina ettei kyseessä ole sama nainen.

Kyse on seikkalusta joka murtaa arjenkurimuksen ja antaa lisäenergiaa kaikkiin elämän haasteisiin. Lopuksi, kun saan työntyä naituun naiseeni ja tunnun hänestä lemmentuoksun niin se antaa räjähtävän orkun ja lakeamisen ennestään märkään tavaraan.

Se on mielen stimulointia, vähän kuin suolaa ja sokeria. Vähän mustasukkaisuutta mutta myös nautintoa siitä kun kaunis aviovaimo heittää hetkeksi nurkaan oman kiltinvaimon rooliasun. Paremmin en osaa selittää. Myös kiihottaa hänen valmistautumisensa baarireissulle ja kun ilmoittaa möhemmin menevänsä jonkun miehen luo aamuyöksi ja tulee viimein naituna kotiin.

Homot ei itseäni kiinnosta eivätkä nekään naisesta, joukkueurheilussakin miehet yhdessä alasti pukuhuoneessa ja saunassa muttei kukaan väitä sitä homojenhommaksi. Kyse vain erilaisesta nautinnosta ja avarakatseisuudesta.

Juuri samoin koen meidän suhteessa. Sinä jotain valtavan psygedeelistä, energistä ja niin totaalista. Kaipaan jotenkin sitä fiilistä ja suon sen vapauden vaimolle ja myös itselleni.

Olemme avoimia ja vilpittömiä toisiamme kohtaan. Meillä on rakkaus- suhde eikä kysymyksessä ole uuden suhteen hakeminen vaan laajennettu rakkaus aina joskus. Kaipaisin vain miehiltä enemmän rohkeutta esittää asiansa kun aistivat haluttavan vaimon. Tällaista kivaa ja kosteaa on luvassa!

Monesti mietin mitä muut tutut ajattelisi kun tietäisi miten mun kiltti vaimo suostuu tähän. Nyt ollaan taas suunniteltu laivamatkaa ja hän käy ostamassa seksikkäät vaatteet ja on innoissaan miten saa valita hyvän tanssittajan ja houkutella hyttiin.

Minä siis kiihotun ja nautin kun saan katsella miten hän lähtee vieraan kanssa. Loppu illasta näen miten hän palaa syyllisen näköisenä takaisin ja vietämme tanssien loppuillan ja miten oma penis uppoaa hytissä hänen liukkaaseen vakoon sisään ja ne suudelmat samaoille huulille joita vieras on suudellut kiihkeästi nauttiessaan mun kilttiä kiihkeää vaimoa.

Miesten fantasioita nämä onkin ja taas useimmiten ne kiltinvaimon fantasiat on kahestaan salaa miehenkaa joka on lihaksikas ja ottaa vähän väkisin. Aika hyvä parisuhde pitää olla et mies ensinnäkin uskaltaa ehdottaa ja useinhan siinä käy et se kiltti vaimo on mykkäkoulussa pariviikkoa ja syyttää jo miestä et haluuko se luvalla pettää. Tosin se kiltti vaimo kun lähtee tyttöjenkanssa vaikka risteilylle niiin on sulaa vahaa kun se oikea osuu kohalle. Nainenhan ei mielellään jaa vaan haluu pitää omanaan.

Mitä tulee kokemuksiin niin se kun on osaavat miehet tuntuu hyvälle kun saa olla monen haluttavana ja huomionkohteena, enkä puhu nyt mistään väkisinpanijoista. Myöskin se fiilis sen luominen on osa nautintoa ei siis heti suoraan sänkyyn tyyliin. Myöskin naiselle mustasukkaisuus tulee helpommin, onhan se kun tulee katsottua miten se mies nauttii siitä vieraasta kahen naisen huomionkohteena ja kun hän ottaa sen orgasmin vieraankanssa ja on niinsanotusti halukkaan näköinen.

Mitä tulee meihin "käytettyihin" vaimoihin niitä on muutamia ja niistä ei yleensä sit kans ole lupa puhua kylillä vaan kuuluu myös kollmannen pitäää omana tietona et siinä on yks miksi naiset ei puhu ja siks on turvallisempaa nauttia salaa kahestaan.

Meilläkin on ollut puhetta vieraasta, lainasta ja ryhmästä. Onhan noita koitetukkin vuosia sitten. Molempia kiihottaa ja sitä kohti mennään, mutta niin vain kävi, että vaikka asian olisi voinut tehdä salailemattakin niin vaimo otti ja kehitti itselleen salasuhteen.

Mikä vaikutti niin en tiedä.. Sen sopivan löytäminen on vaikeaa ja vaimolle meillä ainakin se vieras on yhtä kuin uusi ihastus, jota ei jaeta. Tuntuu se kiihottavan miehiä yleisesti. Tai laittaa miehet arvostamaan naisiaan entistä enemmän. Minulla tuttavapiirissä on muutaman vuoden sisään monta naista jäänty kiinni vieraissa käymisestä. Muutamalla on ollut suhde työkaveriin ja muutama on käynyt vieraissa muuten vaan ja usein.

Kukaan pareista ei ole eronnut vaan kaikki naiset on tulleet raskaiksi vähän kiinnijäämisensä jälkeen. Parit vaikuttavat onnellisimmilta kuin koskaan ja sitä he sanovat itsekin. Muutama on sanonut, että alkuaikojen intohimo on palannut.

Vieraitten paneminen näköjään kannattaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Käytetty vaimo Miehet mikä teitä siinä viehättää kun haluttaa päästä vieraitten miesten jälkeen panee omaa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ihan kuin kertoisit eksästäni! Voi saateri, minä niin ymmärrän sinua. Minua jo alkoi niin ärsyttääkin ne mällipaperit roskiksessa.

Aina kun olin töissä ja tulin töistä kotiin niin roskis täynä haisevia mällipapereita. Mies ei koskaan tehnyt aloitetta vaan vahtasi netistä naisia ja runkkasi. Itse yritin kaikkeni seksielämämme parantamiseen mutta ei niin ei. Olen myös hoikka kuten sinäkin enkä mikään haiseva rasvaletti. Ei silti nähtävästi kelvannut. Onneksi tämä runkkupietu on eksäni. Anteeks että nyt vastaan vaikken olekaan millään tavalla itse tuollaisessa tilanteessa.

Mutta veikkaan että homous näkyisi miehessä muutenkin kuin seksihaluissa turhautuminen, ärtyminen jne. Ei ole ollut ongelmia erektion kanssa, eikä ole masennusta, lääkityksiä, liiallista alkoholin käyttöä. Tämä on ehkä turha huomio, mutta joskus kun miehellä on löysät ohuet housut päällä, huomaan että penis liikkuu edes takas, kun katsotaan vaikka jotain leffaa, jossa puolialastomia miehiä.

Ja joskus on kovana vaikka en ole kosketuksissa mieheen, ja katsomme edelleen tvstä jotain ohjelmaa jossa hotteja miehiä. Ja jos käteni tai jalkani osuu vahingossa kovaan, niin hän siirtää ne äkisti pois. Ja yleensä osaa jo laittaa käden suojaksi etten huomaisi. Tätä on tapahtunut muutamia kertoja.

Joo 1,5kk taukoa seksistä ja sitten sä tokaiset tulisilla silmillä, että "vieläkö runkkaat"? No just juu, hyvä provo. Ei,vaan hitaasti liikkui ns ylös, alas. Vähän niin kuin sykki.

Miks kaikki tekstit täällä on aina jonkun mielestä provoja? Tää on nykyään nähtävästi ihan arkipäivää monelle naiselle. Ja en tiedä pitääkö toi homo juttu paikkaansa kun aina on seissyt normaalisti. Mutta pakko ottaa sekin huomioon kun on noin kuppasta toi aloitteen tekeminen ja suostuminen. Yks hyvin ärsyttävä asia koko hommassa on myös se, että mies omien sanojensa mukaan tykkäisi krt viikossa seksistä! Ja ei myönnä kun riidellään tosta alotteen tekemisestä tai torjunnoista.

Voiko jollain olla noin eri kuva itsestä, vai eikö pysty myöntään itellensä tai sanoon ääneen, että hei joo en ole tehnyt aloitetta viimeseen vuoteen tyyliin. Ja jos mä en tee aloitetta, ei tee mieskään ja on silloin ilman seksiä.

Eikö mies joka omien sanojensa mukaan haluaa šeksiä krt viikossa alkaisi itse pyytään, jos mä en pyydä. Noh synnytys lähestyy kohta, että täytynee itse lopettaa noi pyytämiset ja synnytyksen jälkeen kun ei voi muutenkaan olla moneen viikkoon, niin saapahan runkkailla ihan rauhassa ja miettiä vaikka homopornoa jos se on parempaa vaikka kun minä.

Ta ketä tahansa muuta beibeä. Rakastan mun miestä, ja en kyttää sen runkkailuita. Kysyin ja sain suoran vastauksen. Joka oli pöyristyttävää, että torjuu mut mutta runkkaa!!!

Kyllä jokainen saa runkata. Mutta hitto jos ei seksi kiinnosta sen lisäksi vaimon kanssa niin sitten mies on väärässä suhteessa. Mä en halua erota. Meillä on pieni lapsi tulossa ja ei ole kauaa kun mentiin naimisiin. Mutta en mä halua olla torjuttu ja tuntea itseäni joksikin nymfoksi aina kun haluan seksiä. Olen vasta kolmekymppinen ja ihania seksivuosia olis edessä. Tää on niin itsetuntoa syövä tilanne! Olen jopa miettinyt että toivottavasti multa menis synnytyksen jälkeen halut niin kuin joillain, että voisin keskittyä muihin asioihin jatkossa kuin seksiin.

Se on ollut mulle aina niin tärkeää. Jepjep Provohan tämä taitaa olla, kirjoitusasu paljastaa sisällön lisäksi, mutta.. Aina halut eivät kohtaa. Meillä homma tuntuu menevän niin, että jos seksielämä on tarpeeksi liiankin? Hänen kiintiönsä tuntuu olevan kerta päivään, ja sen toteutuessa ei yritä yleensä lisää, mutta jos minä osoitan kiinnostusta lisäkertoihin niin ei hän kieltäydy. Että oisko sitten aapeen suhteessa mies laiskistunut aloitteissa? Kun saa muutenkin tai riittävä määrä on alhainen ja ei kaipaa lisää?

Ei ole mitenkään mahdotonta, että mies on sittenkin homo. Kyllähän homotkin pystyy harrastamaan seksiä naisten kanssa, monilla homoilla on usemapi lapsikin. Toi tilanne olisi hyvä selvittää miehen kanssa, minusta miehesi on sinulle sen velkaa että on rehellinen. Mies suuttuu silmittömästi kun otan homopuheet esiin. Ja tarkoitan että todella silmittömästi! Me ei voida ikinä keskustella mistään seksiin liittyvästä niin kuin normaalit ihmiset!

Mä en oikeesti jaksa. Tästä tapellaan eniten meidän suhteessa.

..

SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN DEITIT SEKSISEURAA JYVÄSKYLÄ

Homopari etsii miestä Myös homoparit etsivät monesti kolmatta osapuolta. haluaa katsella kun vieras mies harrastaa seksiä naisen kanssa, mutta hyvin paljon Helpoin tapa pästä kolmen kimppaan on varmasti pätyä yhteen ryhmäseksiä. heinäkuu Suomi24 posti seksi seuraa tampere ilmaiset seksitreffit asennot kuvina sm bondage ryhmä seksiä oulu elisa numerohaku nainen sex hot nude seksitreffit lahdesta mature escorts seksiseuraa vaimo nai vierasta homo deitti. syyskuu "Ihmettelijä." Vieras. Haluaisin vastauksia miehiltä, että miksi et tee aloitetta seksiin?? Niin ei perkele, äijä runkkaa mielummin kuin panee omaa vaimoaan! Olen miettinyt Vieras. Ihan kuin kertoisit eksästäni! Voi saateri, minä niin ymmärrän sinua. Minua jo alkoi .. Lue testiryhmän villit tulokset · Mainos.

Homo ryhmä seksiä vaimo nai vierasta

Eroottinen © 2018